Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előfordult, hogy teljesen más...

Előfordult, hogy teljesen más miatt voltatok orvosnál és nem is gondoltatok gyerekre, a doki pedig hirtelen kibökte, hogy helló anyuka, jön a baba? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
Én nem jártam így, csak kíváncsi vagyok.:)
2010. jan. 24. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ismerősöm története: Az orvosok megállapították, hogy természetes úton nem lehet gyermekük. Lombik által született egy kisfiuk, aki már 2. osztályos. A 2. baba nem sikerült, le is mondtak róla. Tavaly év elején rosszul érezte magát, elment orvoshoz, aki nem talált nála semmi. Másnap munkahelyen rosszul lett, ismét orvos, ismét semmi eredménye a vizsgálatnak. A doki beutalta a kórházba kivizsgálásra. Aznap este a férj kérésére csinált egy tesztet, ami + lett. Akkor volt 12 hetes. Azóta megszületett a kislány.
2010. jan. 24. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy elmentem egy főorvos nőgyógyászhoz, hogy rosszul vagyok és szerintem terhes vagyok (tesztet nem csináltam, a doki azt mondta, hogy nem, de felírt 2 hüvelykúpot. Szerencsére nem használtam. 2 héttel később elmentem egy másik dokihoz egy pozitív terhességi teszttel, aki közölte velem, hogy: Hahó 12 hetes várandós vagy!
2010. jan. 24. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Már 6 hónapos kislányom van
2010. jan. 24. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. En rakszuresre mentem ugyan nodokihoz, de fogamzasgatlot szedtem tehat nem gondoltam terhessegre. Meg csak a vizeletnel tartottunk mikor visszajon a doki es azt mondja pozitiv. Azt hittem megall a szivem "mondom rakos vagyok" erre o, nem csak terhes. Derult egbol villamcsapas. Meg csak 5 hetes voltam es par honapja a sraccal. Sajnos nem mertem/tuk bevallani. Viszont azota osszehazasodtunk es most van egy 4 honapos kisfiunk aki elso probalkozasra osszejott.
2010. jan. 25. 04:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Apósom ismerősével történt,h. a nő már 40-en felül volt jóval, és fel sem merült benne,h. terhes. Aztán amikor az 5. hónap környékén valami furcsát érzett, elment dokihoz, aki közölte vele,h. kisbabája lesz. Gondolhatod azt a döbbenetet... :)

A baba egészséges lett!

2010. jan. 26. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!