Gyerekes/kisbabás anyukák, a férjetek/párotok hányszor jár el sörözni egy hónapban a haverokkal?
én csak azokat pontozom akik az én kérdésemre válaszolnak, teljesen mindegy hogy mi a válasz.
Akinek pedig meghalt a férje nagyon sajnálom, azonban a "munkanélküli" nem egy megbélyegzés volt és nem is neki szólt. Viszont fontos tény a kérdés szempontjából hogy a férjem nem munkanélküli, és nem is délután 4-re ér haza, hiszen csak így van értelme a kérdésnek!!!! ha egész nap otthon lenne nem bánnám hogy eljár!! méghozzá éppen azért amit írtam: nem az zavar hogy ő elmegy és én nem vagy hogy magamra maradok a babával, hanem hogy szeretném ha minden idejüket együtt töltenék!
az pedig, hogy van gyereked, nagyszerű, akkor igazán érthetnéd a kérdést, és nem azzal kellene érvelned, hogy nyilván nem bírok a gyerekemmel ha ilyet kérdezek.
#44,
én aztán személy szerint senkit sem sértegettem, általánosságban írtam, amit írtam. Ha te nem vagy elborult ősanya, akkor miért vetted magadra?:)
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben.
Kedves vitázók, értésetek meg, nem azzal van a gond, hogy ti/te/a férjed néha elmegy és szórakozik. Mindenkinek szíve joga.
A kérdezőnek sokat dolgozik a férje, ő is sokat tesz le a baba mellett, kétségtelenül. Feltételezem, a férj többször menne, ezért havi egy alkalmat kér a férjétől. Nem azért, mert gonosz, hanem azt szeretné, ha a férje a kevés szabadidejét velük töltse és ne heti szinten a kocsmában a haverokkal.
A ti helyzetetek más, mert a férjeteknek van annyi szabadideje, amit be tud osztani a család, barátok között és még arra is jut pénz és idő, hogy csak kettesben legyetek. Máshol mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb. Van, aki a családot választja és megtanul otthon kikapcsolódni, nem csak ivászattal, haverokkal érzi jól magát.
""Van, aki a családot választja és megtanul otthon kikapcsolódni, nem csak ivászattal, haverokkal érzi jól magát.""
biztos en vagyok ma tul erzekeny, de en ezt is kicsit itelkezesnek erzem:-). Es engem az zavar, h azert kell vedekeznem, mert nekem nem gond ha a ferjem beul egy sorozobe a barataival, en detto.. nem kocsmazunk, h isszuk a kevertet hajnalig es negykezlab hazakuszunk:-D. Es nem CSAK ivaszattal erezzuk jol magunkat, boldog csalad vagyunk, sok idot egyutt toltunk, kirandulunk hetvegen stb.. hagyjuk az eloiteleteket!
ennyi volt az en turelmem is:-). ezzel magatokat es a silany, uncsi eleteteket minosititek. irigykedhettek is, van idonk, van ra penzunk es meg boldogok is vagyunk:-). Dogoljon meg a szomszed tehene is, tudom. ;-)
Pa csajok, megyek beszelek inkabb a barataimmal (mert nekem vannak) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!