Gyerekes/kisbabás anyukák, a férjetek/párotok hányszor jár el sörözni egy hónapban a haverokkal?
Megleptek a valaszok, h ennyire nem lazulnak a szulok:-).
Mi a baba elott minden heten legalabb egyszer beultunk valahova a baratainkkal, most en nem tudok menni, de havonta egyszer feljonnek, parom pedig kethetente elmegy veluk, be nem szokott rugni, uh nem masnapos. Csak irigykedek mikor megy, de megertem h igenye van ra, nekem is lenne, mert szeretem oket. A baratnoimmel kb 2-3hetente talalkozok par orara delutan, ilyenkor vagy a babaval megyek, vagy a parom vigyaz ra. A baba 3hos, mi pedig 28evesek vagyunk.
Az én férjem kéthetente jár el kikapcsolódni (sörözni, bowlingozni,moziba, akárhová) a haverjaival. Meló után már egyenesen a programjára megy, és éjfél-egy körül ér haza.
Nekem szintén "jár" kéthetente egy délután a kikapcsolódásra, illetve hetente egyszer kettesben is elmegyünk vacsorázni vagy táncolni vagy valamerre. Olyankor bébiszitter vigyáz a gyerkőcre.
Mindketten 30 évesek vagyunk, a baba pedig 11 hónapos, de már 2 hónapos kora óta így csináljuk. Szerintem ez a normális, így nem csavarodik be egyikőnk sem. :)
Egyszer sem. Nincs rá igénye. Itthon megiszogat egy-egy sört, de nem akar menni kocsmázni, holott tőlünk egy percre van. Inkább netezik, barkácsol, filmeket néz. Az jobban kikapcsolja.
Amíg nem volt 3 gyerek, csak 1, 2, akkor kb. 2 havonta egyszer elment sörözni. Ennek 7 éve.
Nem jár el sörözni. Sosem volt még másnapos.
A kérdés nem az volt, hogy hányszor megy sportolni/segíteni/külföldre/fusi meló, hanem kifejezetten a sörözés és az utána lévő másnaposság volt a kérdés. Nem is arra volt kíváncsi a kérdező, hogy együtt kikapcsolódnak-e, hanem kifejezetten a férjre irányult a kérdés.
Mindenki el tudja látni egyedül is a gyerekét, de nem kell eltűrnie senkinek, hogy apuci kikapcsolódás címén részegen tántorog haza, aztán másnap használhatatlan. Újabban ciki, ha az apa otthon van a családdal és foglalkozik a gyerekekkel?
Részemről inkább örülök, hogy ilyen sok családban az a normális, ha az apuka is kiveszi a részét a családi életből, nem pedig lelép piálni, mert az neki jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!