Segítség, két gyerekes anya leszek? Más is tele volt aggodalommal?
11 volt a nagy fiam, amikor pozitív lett a teszt (tényleg, miért nem csinálsz gyorsan egyet?:)
El sem tudtam képzelni, milyen lesz még egy gyerekkel...mit szól a család, annyira megszoktam hogy etyke a fiam, stb...anyumnak el sem mondtam, szó szerint rájött, amikor tagadhatatlan volt...aztán kipottyant, megláttuk és mind beleszerettünk...elképesztően jó dolog újra megélni a babázást
azt tudom mondani, hogy nálam jól sült el...
anyagilag sok...azt bele kell kalkulálni
Csinálj egy tesztet, és akkor megtudod, hogy mi a helyzet. Akkor már egy konkrét tényről tudsz gondolkodni, nem pedig "mi lesz ha...". A semmin nem érdemes rágódni, ha meg már konkrét a "probléma", lehet rajta segíteni.
Tényleg le kell válnod érzelmileg anyádról! Nem szabad, hogy ő döntsön a ti életetek felett! Te és a férjed szeretnétek második gyermeket, ami úgy néz ki, igazi kis ajándékként belecsöppent az életetekbe. Az élet, a terhesség, a babakor olyan rövid, felesleges megkeseríteni olyan emberekkel, akik nem tudnak veled örülni. Ráadásul, ő még csak nem is segítség nektek, tehát innentől nem oszt-nem szoroz a véleménye.
A legtöbb anyuka/apuka nem olyat képzel el, mint amit mi választunk, de nem is nekik kell az adott személlyel élni.
Csinálj egy tesztet, írd meg ide, garantáltan rengetegen fognak veled örülni, így, ismeretlenül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!