SOS! Most mit csináljak! Mi lesz ha elmondja az oviba?
Az ilyen hozzáállás miatt van annyi "megjött, de félek elmondani anyának" kérdés.
Tök jó tippeket kaptál, menj, beszélj a lányoddal. Kicsi még, de pl a magocskás sztori teljesen megfelel az ő szintjének. Nem kell neki nagy feneket keríteni, hisz ez is olyan természetes dolog, mint a levegővétel.
Az, meg hogy elmondja az oviban....kit érdekel? Az óvónők is menstruálnak, és biztos hallottak cifrább dolgot is.
8as vagyok
nem hinném,hogy túlreagáltam.kérdeztél,legjobb tudásom,tapasztalatom alapján válaszoltam.
ugye nem arra számítottál,h ezen a portálon erősíteni fogják benned a gátlásaidat,felesleges riadalmadat?itt minden válaszoló ha jól olvastam a segítségedre volt.
remélem le tudod vetkőzni a gátlásaidat ilyen téren a lánykáddal szemben.
mi lett volna ha rátok nyit amikor a pároddal vagy?bármikor megeshet.az se sodorjon kétségbe,mert traumaként fogja megélni a kicsi
" Esszeru lee beszeli a gerekkel es elmodi eki, og ez ormalis a aglaokal es a felottekel."
Tönkrement a gép billentyűzete miközben irtam es nem láttam mit alkottak. Tehat: Ésszerű lenne beszélni a gyerekkel es elmondani neki, hogy ez normalis a nagylanyoknal es a felnőtteknél. Kettes voltam.
A felvilágosítást bizony el kell kezdeni már korán, hiszen ezek teljesen természetes dolgok, az élet részei! Kamaszkorában már késő lesz, soha nem fog hozzád fordulni a problémájával.
Én úgy érzem, hogy a te lelkedben nincsen ez az egész lerendezve, bizonyára a te gyerekkorodban is tabuként kezelték a szüleid.
Egy 5 éves már rengeteg mindent megért. A magos magyarázat nagyon jó, amit valamelyik válaszoló javasolt. Ez pont az ő kis szintjén van. Természetesen magánügy a csere, mint ahogyan a wczés is, ezért meg kell tanítani kopogni az ajtón. De nem kellett volna bezavarnod a szobájába magyarázat nélkül. Annyit kellett volna mondanod, hogy mindjárt elmondod mi a helyzet, picit várjon odakint, amíg végzel. Lazán, természetesen, nem görcsösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!