Rossz anya vagyok?
Nèha a pokolba kívànom az egèszet....a règi èletemre vàgyom mikor mèg ki tudtam pihenni magam, nem szaladt a hàz, talàlkoztam emberekkel, voltak baràtaim, nem zsörtölődtem a fèrjemmel csak összebújtunk....
A gyerek tiszta hiszti àllítólag a foga de akkor ez hónapkkig eltarthat, ràadàsul alig eszik...ma is sikítós ordítàssal kelt kèt szívàssal megevett 90mlt utànna köpte ki...ott sírtam màr felette de õ csak nevetett...hogy fog így fejlõdni? Egyszerűen elegem van legszìbesebben ràkiabàlnèk, megràngatnàm....tudom nem isèrtene belõlensemmit, meg nem tehet rola....elegem van...
Ràadàsul így rossz anyàvàl vàltam....mit tegyek?
Nem értem, segíteni kellene neki, nem pedig feltételezni, hogy valósat írt. Igenis egy ilyen kisbaba is meg tud hízni akár 3,5 hét alatt 1 kg-ot. A lányom az első hónapban (bár igaz, nem volt koraszülött), de haspók igen 1,2 kg-ot hízott. Nem tömtem, ennyi kellett neki.Aztán lassult persze az ütem.
Előttem szólókkal, program-ötletekkel, kimozdulással egyetértek. Egy nagyon kimerült, fáradt, a monotonitástól kicsit "depis" anyuka segélykérő írását olvassátok, ne bántsátok már! Nem rossz anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!