Miért akar mostanság mindenki 30 fölött gyermeket vállalni?
undorító ahogy a fiatal anyukákról beszél itt a többség. irigyek vagytok mert mások már fiatalon megtalálják a megfelelő párt és fiatalon dolgoztak? miért kötelező a diploma?
24 évesen szültem a tervezett fiamat, előtte 3 éve dolgoztam egy multi cégnél, ahol karriert építettem (a 3 évem alatt 3 pozíciót léptem előre), és a párommal is 4 éve voltunk együtt amikor megszületett. és van egy saját közös lakásunk a párommal.
felháborító, ahogy beszéltek, hogy aki 30 alatt szül az csak segélyre, vagy a szülei nyakára szül. gondolkozzatok már, miért kell megbántani a másikat? soha nem bántottam a 30 feletti anyukákat, több ismerősöm is 30 felett szült. akkor nektek miért kell a másikat bántani? mert hamarabb sikerült olyan körülményeket teremteniük ahova megszülethet egy baba? igen is keményen dolgoztam és sok felettem író fiatal anyuka is, és kikérem a többi 20 alatti anyuka nevében ezeket a sértegetéseket.
31. kinek mi az igénye ugye bár
Nekem ne mondja senki hogy 18-20 évesen érett az anyaságra.
Köszi 32-es de az utánad kommentelő miatt írtam amit írtam mert ilyen emberek vannak.. És többen kifejezetten nem a tinikről írtak hanem a 30 alattiakról.
33-as savanyú a szőlő? Nem meki, hanem egy telekommunikácios cég és nem pénztáros hanem mentor és tréner. Nem leszel sikeresebb attól hogy másokat lenézel csak szólok, meg kell dolgoznod érte...
süt belőled az irigység 36-os. miért fáj, hogy a 35-ös fiatal, sikeres anyuka? ha te nagy ember vagy akkor örülj annak, és akkor nem értem a bunkó stílusodat, ha meg nem, akkor tessék célként kitűzni magad elé.
komolyan néha szörnyülködve olvasom, hogy ilyen stílusú emberek anyukák. szegény gyerekek :-(
31 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!