A párom eldöntötte, hogy nem akar több gyermeket vállalni, viszont felvetett egy "alternatív" megoldást. Normális ez? A többi lent.
de most igazából ő lenne a gyerek apja, nem? akkor hogy lesz képes úgy nézni rá, mintha nem is az övé lenne? Én ezt nem értem...
Tudod, hogy azon kívül, hogy ő már "öreg", van-e valami indoka? Elvégre így is, úgy is ő neveli fel, még akkor is, ha nem tekinti a sajátjának, hiszen veled azért együtt akar élni továbbra is.
és mit mond majd a gyereknek, hogy ki az apja? Vagy neki soha nem "járnak" majd azok a dolgok, amik a másik két gyerekének? (és most itt nem az anyagiakra gondolok, hanem a szeretetre, törődésre, ezekre... Már ha nem tekinti a saját gyerekének)Hogyan lesz képes ilyenekre, vagy hogyan gondolja, hogy képes lenne? Én ezeket nem értem.
Ne haragudj, de mit szív, iszik, szed....tudom is én a párod?!
Mert ilyen bődületes b@romságot csak valami szer hatása alatt találhat ki valaki!
Komolyan, ez akkora sértés rád, és a születendő kicsire nézve, hogy itt mondanám azt, hogy köszönöm szépen, de nem élek a lehetőséggel, hanem megkeresem azt az embert, aki ember számba vesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!