A párom eldöntötte, hogy nem akar több gyermeket vállalni, viszont felvetett egy "alternatív" megoldást. Normális ez? A többi lent.
43 évesen öreg ?Férjem 42 éves lesz amikor az első gyermeke(gyermekünk ) megszületik...Szerintem eszement ötlet amivel a párod előállt. És együtt élve, családként, hogy tudna a babára úgy tekinteni,mintha nem az övé lenne? ez számomra elképzelhetetlen.
Nem vagy még öreg, lépj ki ebből a kapcsolatból és keress egy olyan férfit aki téged és babátokat is akarja. De azt még közölheted pároddal, hogy nagyon tisztességtelen részéről, hogy évek óta hitegetett azzal, hogy vágyik közös gyerekre, családra.
Két választásod van:
1. Mindenképpen akarsz gyereket, még akkor is, ha egyedül maradsz. Ez esetben belemész, és bízhatsz abban, hogy megszereti a babát és másképp fogja gondolni, mikor ott a pici. Ha nem szereti meg, babástúl fogod a sátorfádat..
2. Most fogod a sátorfádat...
Amúgy alapból szemétség amit mondott, én már csak azért tartom elfogadhatatlannak, mivel játszott az időddel. Miért ilyenkor közli, mikor nyilvánvaló, hogy egy nőnek kattog a biológiai órája. Közölhette volna az elején, és akkor nem vársz 4 évet "fölöslegesen". Megáll az eszem!
A magyar törvények szerint az apa neve helyen nem szerepelhet az ismeretlen megnevezés. Amennyiben 3 eves korig üresen marad a státus, akkor a gyamhivatal felszólít képzelt apa megnevezésére.
Amúgy az anya bármikor indíthat apasag megállapítására irányuló pert..... Tehat az agyatlan parod legyen vele tisztában, hogy akármikor dönthetnek ugy, hogy bepereled. Megítélhető a biróság azt is, hogy a gyerek a nevet viselje, de tartasdijat mindenképpen koteles lenne fizetni. Sot, ott van hozza a nem keves perköltség is,...
Mondjuk egy ilyen feregnek en nem szülnek, az biztos.
Istenem. :( Nem normális. Szerintem költözz...:( Még ilyet, teljes kiakadtam, olvasni is rossz volt.
Ne vegye a nevére? Azért is többek között, hogy ne legyen kötelessége gondoskodni róla, kevesebb lenne az a gyerkőc mint a másik két gyereke?
Ilyen alternatív megoldás után én úgy érezném, hogy ebben a kapcsolatban egy nagy senki vagyok, és örüljek ha megtermékenyít, de felejtsük el. Ez lenne egy boldog kapcsolat, boldog család???
Te ennek a férfinek csak a játékszere lennél??? Vagy inkább cseléd?
Ez semmiféle képpen nem kedves áldozat!!!! Legyen tartásod, és ne alázkodj meg. ez borzasztó. :( Sajnálom. :(
Megkérdezhetem, hogy ettől a férfitől mennyire függsz? Értem ezt az alatt, hogyha most fognád magad és elmennél, tudnál hova menni, és el tudnád magad látni?
Ennyi hazugságból a 4 év alatt elég is volt akkor nem?
Nem is érdemes ezt vele megbeszélni.Ha most úgy tűnne,hogy meggondolta magát a családalapítással kapcsolatban,honnan tudnád,hogy nem hazudik megint,hogy vele maradj?Közben jönne a gyerek és mégis egy szerető apa nélkül nőne fel.
Én ebben azt sem értem,hogy ha bevállalná,hogy szülessen gyerek,lakjon veletek,akkor már egy kis szeretet nem férne bele?Meg az,hogy a nevére vegye,saját gyermekeként felvállalja?Miért nem???Önző dög!
Hagynám ott a fenébe most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!