Miért gondolja úgy a legtöbb nő hogy a gyerek születése után a szex nem számít?
Félreértés ne essék én is nő vagyok! Mielőtt bárki nekem esne!
Szóval igen! Miért nem lehet heti 1-2 kielégíteni a pártokat? Én szerintem nem nagy kérés! Nem egy ismerősömnek ment tönkre szülés után a kapcsolata azért mert szülés után a férfi le lett szarva! Vagy csak én gondolom igy?
Miért gondolja a legtöbb férfi, hogy a gyerek születése után a felesége egyben a rabszolgája is lesz?
Tudod, érdekes módon, azokon a helyeken, ahol a férfi elismeri a feleségét gyerekszülés után is, ott nincsenek ilyen problémák. Ha egy nő figyelmet kap a férjétől, lesz szex is. Vajon a férj dicséri a nejét? Részt vesz a csecsemőgondozásban, a háztartási munkákban? Ő mivel kedveskedik a feleségének?
Mert azt látom, hogy kiverni vagy leszopni párszor egy héten a pasit az kötelesség. A férjnek hol vannak a kötelességei?!
Hol marad a megértés, ha a feleségnek problémái támadnak önmagával szemben? (Félelem a fájdalmas aktustól, a szoptatás miatt viszolygás, hogy a férfi a melleit kényeztesse, kinyúlt bőr, esetleg visszamaradt kilók, megváltozott alak...)
Megint azt látom, hogy a férfinak mindenhez van joga, de kötelessége csak a feleségnek.
Szerinted nem nagy kérés. Bizonyára, ha te küszködnél a szoptatással, a baba két óránként kelne, semmilyen segítséget nem kapnál, még annyit se, hogy valaki egy bögre teát főz neked, mellette még kritikát is kapnál, amiért nem olyan fitt, szexis, dögös, mint X vagy Y neje, miért nincs meleg vacsora minden este, elvégre te csak otthon mereszted a segged és semmi dolgod, hát, tudod, ott baromi nehéz boldogan belejteni a hálóba és hetente kétszer kielégíteni a pasit!
Nem nagy kérés? Hát basszus, nem szívességből szexelünk! Hol élsz te? Ha a nőnek nincs kedve, és megteszi, az majdnem olyan, mint egy erőszak.
A ffi mennyire foglalkozott szülés után a nővel (és a gyerekkel, házimunkába besegítéssel)? Csak be akarta zavarni a macit a málnásba gyorsan, de volt előjáték, beszélgetés, összebújás, közös program?Részt vett a családi életben, vagy hazaért a munkából, várta a meleg vacsorát, a gyereket meg az asszonyra hagyta? Azért kicsit (nagyon) egyoldalúan nézed a dolgokat... Nem ártana a másik felet is megkérdezni a sztoriról...Esetleg volt a nőnek vmi eü. problémája szülés után? Szülés utáni depresszió? Soroljam?
Sajnos sok nő a szülés után úgy gondolja,neki már csak a gyerek az élete,szándékosan tojik arra,hogy van egy férje,csakhogy ezek a kapcsolatok már azért is defektesek,mert ha szereted a párod akkor még ha fáradt vagy is megkívánod,kívánod.Amelyik kapcsolatban nincs meg a vágy,az igény azzal a kapcsolattal a gyerekszületése előtt is gond volt,ki tudja esetleg csak az apa spermadonornak kellett.
A fáradtság az időhiány ostoba üres kifogások.
Van gyerekem és igen szülés után 8 hétig nem tudtunk lefeküdni mert fájt a gátsebem de nagyon kívántuk egymást,heti 4-5ször élük házas életet,olyan is van ha van rá idő hétvégén és épp nincs otthona fiunk akkor napi többször is,nem azért mert kötelező,vagy mert muszáj hanem mert megőrülünk egymásért.A párom örökre választottam,azért vagyok vele,mert vele szeretném leélni az életem így még a gyerekünk születése után sem gondolom,hogy Ő most már legyen hátrébb a sorban,nem egyáltalán.
Utolsó KÖSZÖNÖM!!
Aki szülés után nem kívánja a férjét az valószínűleg már nem is fogja! Sosem értettem a fáradtság miért kifogás! 4 órás alvás és 8 óra munka után is jól esik össze bújni a férjemmel!
Csak egyet felejtesz el kedves kérdező, hogy (szerencsére) nem mindenki úgy működik mint te.
És itt nem a kívánom - nem kívánom dologra gondolok, hanem az empátiádra.
A sok ismerősöd házasságába nem látsz bele. Tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy mindegyik házasság felbomlásáért csak a feleség és a szexhiány volt a felelős! Két ember kapcsolatáért két ember küzdhet. Hány feleség lett leszarva szülés után?
Az én környezetemben azok kapcsolatai mentek süllyesztőbe, ahol a férj gondolta azt, hogy a gyerek születése semmilyen terhes nem ró rá. Anyuci keljen, szoptasson, beteg babát hordja a kezelésre, tornáztassa, ő keljen hajnali ötkor, mert a baba is felkelt, közben legyen tipp-topp asszonyka, vigye a háztartást, segítsen be anyósék vállalkozásába, ha elmennek a mamához, az anyuka ott is vezessen háztartást, gondozza a gyereket, menjen árulni, csomagolni stb. Apuci meg ment bulizni, sörözni, régi haverokkal, kollégákkal, órákig játszott a gép előtt, ő fáradt... Mindezt úgy, hogy három naponta kellett dolgoznia menni.
Nem tudom, az előzőekben válaszoló mit szólt volna hozzá, ha a férje az asztalt verve követeli, hogy igenis legyen szex, minimum heti 3-4 alkalommal. Ja, hogy fáj az alfeled és örülsz, ha a wc-re el tudsz menni? Az kit érdekel? Ha nem teszed szét a lábad, akkor térdelj, mert az a dolgod és neki ez jár.
Ha tiszteletet, megbecsülést, szerelmet, szeretetet kapsz a férjedtől, persze, hogy négy óra alvás vagy meló után is szívesen bújsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!