Miért gondolja úgy a legtöbb nő hogy a gyerek születése után a szex nem számít?
Félreértés ne essék én is nő vagyok! Mielőtt bárki nekem esne!
Szóval igen! Miért nem lehet heti 1-2 kielégíteni a pártokat? Én szerintem nem nagy kérés! Nem egy ismerősömnek ment tönkre szülés után a kapcsolata azért mert szülés után a férfi le lett szarva! Vagy csak én gondolom igy?
Szerintem sokan nem úgy gondolják, csak abban a cipőben járnak mint pl. ez az anyuka :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Jó néhány ilyen nap után inkább az alvásra gondol mint a szexre :)
Szerintem, ha gyerek születése után tönkremegy egy kapcsolat, az állítólagos szexhiány miatt, akkor ott soha nem volt meg a kellő összhang.
A nő átváltozik anyává, nem figyel a pasira, nem mondja el a férfinek mit érez, mi megy benne végbe. Hiba.
A pasi viszont nem teszi szóvá, nem beszél, nem érti mi megy végbe a nőben, vagy talán nem is érdekli. Hiba.
Így már tönkremehet a kapcsolat.
De, ha megbeszélnék, értelmeznék egymást, akkor szimplán a szex hiány miatt nem menne tönkre egy kapcsolat.
Én értem, amit írsz, és igaz is.
De abba gondolj bele, hogy mindenki más, mindenki másképp éli meg a gyereke születését, nem minden nő képes ilyenkor a szexre gondolni, és persze nem minden pasi érti a helyzetet, sőt szólni sem mer, csak gyűjti magában a feszültséget. Szóval, ha már szeretjük egymást, és gondunk van, akkor beszéljük már meg. Utána mindkét fél elkezdhetné kapiskálni, hogy mi is megy végbe a másikban, és simán lehetne alkalmazkodni, értelmezni a másikat.
Ott a gáz, ahol ez nem történik meg. S ez nem csak egy fél hibája.
Szerintem nem gondolja azt, hogy nem számít, csupán egy kisbaba mellett a háta közepébe nem kívánja.
Ilyenkor mindkét félnek valamennyire alkalmazkodnia kell, de semmiképpen sem leönzőzni a másikat, mint a linkelt kérdésben a kedves apuka.
7. vagyok, bocsánat, erre a kérdésre gondoltam, amiben az ominózus apuka szerepel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Gondolom ez ihlette a kérdésedet.
Off: csak nekem unszimpatikus, amikor valaki nem a saját problémájáról tesz fel kérdést, hanem egy másik kérdező nyomorát kezdi el boncolgatni a másik oldalról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!