Ikreket szétválasztani, vagy együtt hagyni érdemesebb?
Egypetéjűek? Az egypetéjűek tényleg két test egy lélek! :)
Nekem egypetéjű ikertesóm van.
Kicsinek általában mi is mindig egymás társaságát kerestük, de szépen fokozatosan azért természetesen lettek más barátaink is. Általánosba együtt jártunk, meg gimibe, főiskolára is, de mára már más városban élünk, férjeink-gyerekeink vannak- azaz külön-külön családunk, életünk. Szinte minden nap beszélünk telefonon és sokat is találkozunk. Legjobb barát + tesó nekem Ő! :)
Mekkorák az ikrek? Sokszor hallom én is egyébként, hogy nem kell egyformába öltöztetni, meg ne egy helyre járjanak oviba- vagy másik osztályba- de szerintem ezzel többet ártanak az ikreknek, mint használnak. Viszonylag ritkák az olyan ikerpárok, akik tényleg életük végégi függenek egymástól és örök időkre csak együtt élnek. De ilyet ráadásul nem csak ikreknél lehet tapasztalni- vannak nem ikrek is, akik pl nem tudnak a szüleikről leválni.
A gyerekek igényeit nézzétek. Ha látjátok, hogy együtt vannak, és együtt érzik jól, biztonságban magukat, akkor szerintem ne válasszátok szét őket.
5-ös!!
3-as vagyok- én is pont így érzek!!!
Pedig mint írtam, még fősulira is együtt jártunk- sokat vizsgáztunk egymás helyett- ugyhogy nem zavart, hanem kifejezetten jó volt, hogy együtt jártunk!!! :)))
De ezt leszámítva mi sem vagyunk-voltunk annyira sosem összenőve, hogy ne lássunk egymáson túl- mint írtam külön családunk van, jelenleg nem egy városban élünk- tehát külön életünk van.
El kell fogadni az ikreket ikreknek szerintem.
Ha nekik együtt jó, akkor legyenek együtt, ha külön- akkor meg külön.
Ikerfüggő. Nekem például van egy ikertestvérem, és mikor idegen helyre megyünk, akkor vele kezdek el beszélni, de csak azért, mert nem ismerek senki mást, és ha ő amúgy sem lenne ott, akkor meg egyszerűen neki kezdenék olvasni. Egyébként meg más helyzetekben pont ő az, aki megakadályoz abban, hogy az legyek, aki lenni akarok, mert folyamatosan kritizál és sérteget, mintha ez lenne a hobbija. Szóval, ha külön lennénk választva az lenne a legjobb, hogyha ő nem is lenne ott azon a helyen egyáltalán, mert amikor ott van mindig elfog a félelem, hogy mások felé nyissak, mert ha hall engem beszélni másokkal akkor később el fog kezdeni valamivel kapcsolatban cikizni vagy bármi, hiszen mindenre ezt csinálni. Azt mondja, ronda vagyok, nincsenek igazi barátaim (ami egyébként egy egyértelmű hazugság), és hogy soha nem leszek sikeres az életben. Szóval őszintén szólva, én egyáltalán nem hiszek abban, hogy bármi különleges történne csak mert ikertestvérek vagyunk. De lehet ez azért van, mert ellenkező neműek vagyunk, nem tudom.
Ő fiú én meg lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!