Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem birom ezt az egészet?

Már nem birom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van a férjemmel nagyon szeretjük egymást. Ő reggel 8kor ér haza és du1kor már megy is dolgozni. Minden egyes napom igy telik:

6kor kelés, a nagyobbakat oviba viszem. A picike marad itthon. Boltba megyünk. Főzök. Takaritok. Megyek a gyerekekért az oviba. Délután az udvaron vagyunk vagy mesét nézünk, játszunk. Vacsora fürdés és alvás.

Ez az egész életem. A férjem csak szombaton van itthon, én egész héten erre készülök és nagyon várom. Mondhatni csak ez éltet már. Az öngyilkosságra egyrr többet gondolok de a gyerekek miatt nem teszem meg. Jártam orvoshoz a deoi miatt de nem segitett gyógyszereket pedig nem sueretnék szedni mert tönkretwttek.

Szóval nem birom már ezt a mókuskereket. Sebarátnőm senkim...segitségem sincs. A férjemmel 5 éve voltunk kettesbe utoljára. Elegem van nem birom tovább beleőrülök. Sehova nem tudok menni, ez egy kicsi falu. Senki nem szól hozzám szinte alig látok embereket.

Anyagi gondunk nincs szerencsére. Saját házunk van, ebböl a szempontbol nincs probléma.

2014. okt. 7. 14:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. okt. 7. 19:35
 22/29 anonim ***** válasza:

A legkisebb 16 hónapos?

Akkor bölcsibe be és irány dolgozni! Ahol én élek, ott egy év a szülési szabadság, utána az anyukák mennek vissza dolgozni. És senki se gondolja róluk, hogy emiatt szaranyák meg minekazilyennekgyerek. Ha évekig otthon vagy az ovi-pelenka-főzés-mosás múkuskerékben, akkor nem is csodálom, hogy megzakkansz.

2014. okt. 8. 14:23
 23/29 A kérdező kommentje:
Kérlek olvasd végig az egészet, nem gondolom hogy ismételgetni kéne magam. Köszönöm
2014. okt. 8. 15:46
 24/29 anonim ***** válasza:

Valóban ne ismételgesd magad, de ha valamit többen írnak, abban sok lehet az igazság. Szörnyű a nyavajgásodat "hallgatni", meg a kifogásaidat. Igenis add be bölcsibe, és irány megtanulni vezetni! Aztán lehet kocsid és mire 2-2 és fél éves a kicsi mehetsz dolgozni....

Én sem szívesen ismételgetem az előttem szólókat, de azoknak van igazuk, akik ezt írták. Ne sajnáltasd magadat! Van egy gyönyörű családod 3 egészséges gyereked, szerető férjed, szép házatok! Mit akarsz mèg? Mozdulj ki, hogy amikor du. találkozol a gyerekekkel boldog anyukát lássanak. Persze jó lenne 6 órás munkát találni, keresd, hátha szerencséd lesz.

2014. okt. 8. 16:38
 25/29 anonim ***** válasza:
22-es vagyok és azt egy szóval se írtad, hogy miért is ne mehetnél dolgozni? a gyerekek előtt volt munkád? oda nem mehetsz vissza? vagy nem dolgoztál sose? vagy abban a faluban ahol laksz nincs semmilyen munkalehetőség? megértem, hogy ha a szomszéd városba kéne járnod dolgozni, akkor az nehezen kivitelezhető lenne a gyerekek miatt, de amíg a gyerekek bölcsiben, oviban vannak, addig a lakóhelyeden nem tudnál valami munkát találni? akár kezdetben valami önkéntes dolgot, hogy emberek között legyél? Így akár új baréátaid is lehetnének. és a vezetés egy falu szempontjából nem lehet kifogás, mert nem hinném, hogy egy faluban akkora távolságok vannak, hogy csak autóval lehetne megoldani.
2014. okt. 8. 16:53
 26/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor bocsánat hogy ki mertem írni a kérdést. Nem "nyavajgok" többet igérem. Sziasztok!
2014. okt. 8. 17:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ne húzd fel magad! csomó jó ötletet kaptál, de te mindent hárítasz. a kérdéseket is gondolom, hogy segítő szándékkal tettük fel, de te csak támadod a kommentelőket. ilyen hozzáállással nem is lehet rajtad segíteni, mert valójában nem is akarsz te változtatni. ha akarnál, akkor megfontrolnád az itteni tanácsokat, ötleteket, de te minde4gyikben találsz kivetnivalót.
2014. okt. 8. 17:15
 28/29 anonim ***** válasza:

24-es vagyok: Hidd el áttérzem amit írtál, de tenyleg irány vezetni tanulni! Hála Istennek megteheted. Egy egész más dimenzióban fogsz mozogni.

Én is akkor tanultam meg vezetni, amikor a második gyerekemet beadtam két évesen bölcsibe. A harmadikat hetente 3x adtam be másfél éves korától délelőtt 9-12-ig. Az is sok feltöltődést jelentett. El tudtam menni hivatalba, fodrászhoz....és nem volt lelkiismeret furdalásom. Boldogan találkoztunk amikor mentem érte. Most a negyedikkel vagyok itthon... Hidd el tudom miről beszélsz.

A másik: ha kis faluban élsz, akkor lehet, hogy a gyerekeid a városba fognak járni edzésre, zeneiskolába, bárhova...., akkor neked kell őket hozni-vinni kocsival. Egy év múlva pedig próbálj meg részmunkaidőben elmenni dolgozni. Rengeteg feltöltődést ad, ha te is tudsz mást csinálni.

Fel a fejjel!

2014. okt. 8. 21:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi van veled, jól vagy?
2014. dec. 22. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!