Terhes vagyok tőle de már nem szeretem! Mire lehet kényszeríteni mert egyedül nem bírom?!
22 éves nő vagyok.A volt baráttól terhes vagyok,de nem szeretem mert más iránt táplálok érzelmeket.De neki meg nem kellek :(
Félbe kell hagynom az egyetemet mert egyedül nem tudnám finanszírozni és inkább a babára költöm.
Mivel a volt barátom az apa így követelhetek tőle gyerektartásit.Amivel könnyebb lenne.De mennyit is kérhetek tőle?
Gyerektartásra nem kényszeríteni kell az embert, hanem kérni tőle, de ne zavarjon.
Egyedül gyerektartást kapnál, meg családi pótlékot.
Minek akartál ilyen fiatalon gyereket, nem értem.
A fizetése 20-30%-át lehet kérni sztem kb. De ez nem pontos, csak kb. sztem ennyit lehet.
Ha felelősen gondolkodol, akkor a gyereked érdekében nem szülöd meg!
Nem tudod eltartani, még akkor sem, ha kapsz valamennyi GYEST és családipótlékot, gyerektartást majd akkor kaphatsz, ha elismeri a gyereket, vagy bebizonyítod, hogy ő az apa. Ekkor is csak annyit kérhetsz, amennyi a nettó jövedelmének a 20 %-a. ( 100.000.- Ft esetén 25.000.- ) De az sem lesz elég a megélhetéshez, a gyerek felneveléséhez.
Kicsi gyerek mellett nem fogsz munkát találni, még akkor sem, ha befejeznéd az egyetemet.
Igazad van! Szüld meg és menj vele a híd alá lakni!
Hogy lehet egy nő ilyen felelőtlen?
Egyetlen megoldás ebben az esetben az abortusz!
Legyél te gyilkos!
Soha nem tudod meg milyen az amikor benned növekszik egy kisbaba!
"Egyetlen megoldás ebben az esetben az abortusz!"
Ez nem igaz. Ott az örökbeadás. Rengeteg ember szeretne gyereket (akik fel is vannak rá készülve), de nekik nem jöhet össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!