Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként beülnék egyedül kávézókba, ismerkedési céllal. Mennyire lehet eredményes?
A neten ismerkedésből elegem van, mert évek óta csak kudarc ér benne. Bulizni nem szeretek, nem szoktam. Barátnőim sincsenek akikkel eljárhatnék ide-oda. Szóval sok választásom nincsen, ha ismerkedni szeretnék, így ez jutott eszembe. Szerintetek jó ötlet?
Ismerkedési ajánlatokból nem kérek itt, amint mondtam nem akarok neten ismerkedni, és amúgyis a saját városomból keresnék párt.
Ha kicsit is csinos vagy, akkor biztos oda ülnek melléd páran ismerkedni, csak vigyázz, nehogy olyanokkal állj szóba akikkel nem kellene.
Szívesen meghívnálak egy kávéra
27F
6-os jól mondja! Érdeklődj te is.(akár csak tekintettel mosollyal)
Amúgy meg ez is egy lehetőség.
Eleve ott kezdődik a baj, hogy nagyon ráfeszülj. Látszik az írásodból, hogy görcsösen akarsz magadnak pasit. Ha be is ülsz, túl erőltetettnek fog látszani, és tuti nem fog összejönni semmi. A legtöbb jó dolog általában a legváratlanabb pillanatokban él. Ez nem pesszimizmus, csak realista vagyok. Nekem ezek a tapasztalataim lányként.
De annyit megtehetsz, hogy minél többet jársz emberek közé, közösségbe, aztán majd csak kialakul valami magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!