Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként beülnék egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként beülnék egyedül kávézókba, ismerkedési céllal. Mennyire lehet eredményes?

Figyelt kérdés

A neten ismerkedésből elegem van, mert évek óta csak kudarc ér benne. Bulizni nem szeretek, nem szoktam. Barátnőim sincsenek akikkel eljárhatnék ide-oda. Szóval sok választásom nincsen, ha ismerkedni szeretnék, így ez jutott eszembe. Szerintetek jó ötlet?

Ismerkedési ajánlatokból nem kérek itt, amint mondtam nem akarok neten ismerkedni, és amúgyis a saját városomból keresnék párt.

2013. nov. 8. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De miért nincsenek barátaid? Se egy ismerős, senki?

A legjobban mondjuk suliban, meg munkahelyen lehet barátkozni, ismerkedni.

2013. nov. 8. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:

"Épp ez a baj, hogy ki se mozdulok itthonról évek óta. Se iskola, se munka miatt."

Két kérdés merült fel bennem.

1. Akkor mégis mivel töltöd a napjaidat?

2. Ha másért nem mozdulsz ki a lakásból, akkor ismerkedésért ki fogsz mozdulni?

2013. nov. 8. 22:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Ki vagy te, a toronyba zárt királylány?
2013. nov. 8. 22:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, mi köze a dolgoknak egymáshoz? Már megint a másik életében vájkálás megy. :P
2013. nov. 8. 22:43
 15/21 ASOT ***** válasza:

Nen nem nem nem! Félreértesz minket!

Az OKÁT próbálja megtalálni az ember.

És ennek igencsak lehet az oka , hogy se suli se munka, gyakorlatilag nem mozdulsz ki. Felvetődnek kérdések, hogy miért? Mi az oka amiért se suli se munka, ami kihathat arra hogy sínylődsz egyedül.

2013. nov. 8. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:

"mi köze a dolgoknak egymáshoz?"

Előfordulhat, hogy olyan oka van az életmódodnak, ami a külsődön/viselkedéseden látszik/érződik, és ez ellenszenvessé tesz a fiúk/férfiak szemében. Akkor pedig senki sem akar veled ismerkedni.

2013. nov. 8. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Például annyi köze van, hogy ha nem jársz emberek közé, akkor lehetőséged sincs ismerkedni emberekkel, és pasit találni. Ha csak nem ér az a szerencse, mint a mesékben, hogy véletlenül összeütközöl az utcán álmaid férfiával, te leejted a könyveid, ő meg majd felveszi, egymásra pillantotok, és dúl a love.

Ne is álmodozz ilyenről...

Tenned kell érte, ne várj csodát. Azt mondtad interneten nem ismerkedsz, pedig ha otthon ülsz, max a társkeresőn lenne esélyed.

2013. nov. 8. 22:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Olyan pólót vegyél fel, hogy "pasit keresek most"
2013. nov. 8. 23:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi ilyen oka. Ennyiből rögtön valami testi, vagy lelki fogyatékosnak írjátok le az embert? Barátaim elköltöztek, eltűntek az évek alatt, mert gyerekük lett sokaknak, szóval eltávolodtak. Fél éve munkát keresek azért vagyok itthon, előtte pedig esti iskolákba jártam csak, tehát az sem jelentett túl gyakori kimozdulást itthonról. Egyedül és pénz nélkül pedig nincs hova mennie az embernek. Így nem lehet programokat szervezni, ezért vagyok itthon sokat. Viszont mostmár inkább rászánom magam hogy egyedül beüljek valahova néha egy kávéra, hátha felfigyel rám valaki, mert ez igy nagyon unalmas élet.
2013. nov. 8. 23:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem ezzel kezdted? Így már másképpen látjuk a helyzetet.

Szerintem annyit is megtehetsz, hogy este felé beülsz valami pub-ba, ahol sok ember van, általában ott normálisak vannak. Beülsz a pulthoz, vagy egy asztalhoz, és iszogatsz. Ha normálisan nézel ki, 99%, hogy odafog menni hozzád legalább egy faszi.

2013. nov. 8. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!