Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem birom ezt az egészet?

Már nem birom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van a férjemmel nagyon szeretjük egymást. Ő reggel 8kor ér haza és du1kor már megy is dolgozni. Minden egyes napom igy telik:

6kor kelés, a nagyobbakat oviba viszem. A picike marad itthon. Boltba megyünk. Főzök. Takaritok. Megyek a gyerekekért az oviba. Délután az udvaron vagyunk vagy mesét nézünk, játszunk. Vacsora fürdés és alvás.

Ez az egész életem. A férjem csak szombaton van itthon, én egész héten erre készülök és nagyon várom. Mondhatni csak ez éltet már. Az öngyilkosságra egyrr többet gondolok de a gyerekek miatt nem teszem meg. Jártam orvoshoz a deoi miatt de nem segitett gyógyszereket pedig nem sueretnék szedni mert tönkretwttek.

Szóval nem birom már ezt a mókuskereket. Sebarátnőm senkim...segitségem sincs. A férjemmel 5 éve voltunk kettesbe utoljára. Elegem van nem birom tovább beleőrülök. Sehova nem tudok menni, ez egy kicsi falu. Senki nem szól hozzám szinte alig látok embereket.

Anyagi gondunk nincs szerencsére. Saját házunk van, ebböl a szempontbol nincs probléma.

2014. okt. 7. 14:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%

szép családod van. Szerintem nagyon sokan örülnének egy ilyen életnek. A gyerekek sajna szolgálatot is jelentenek.

Az első pont amit én megcsinálnék: szereznék egy jogsit.

2014. okt. 7. 16:25
 12/29 A kérdező kommentje:
Utolsó olvasd át mégegyszer,mert kátom fogalmad nincs miröl beszelsz
2014. okt. 7. 16:36
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit az az érzésem, hogy elégedetlen vagy a mostani helyzettel, úgy érzed, változtatni kellene, de minden megoldásban csak azt látod, hogy mit miért nem szeretnél, és nem azt, hogy hogyan tudnád megoldani. Lehet, hogy kínszenvedés lenne három gyerekkel elmenni valahova, de lehet, hogy annak ellenére, hogy fárasztó, a változatosság kicsit kikapcsolódást is jelentene mindannyiótoknak. Írod, hogy kevés a busz, nem tudnál visszaérni időben a kicsivel az ovira, de lehet, hogy az oviban is meg lehetne beszélni, hogy kéthetente egyszer kicsit később mész a gyerekekért. Írod, hogy hétvégén meg azért nem tudtok programot csinálni, mert a házat újítjátok fel. Csinálhatnátok például, hogy havonta három szombaton felújítotok, egyszer meg kirándultok/állatkertbe mentek/heverésztek egész nap. Ha valamihez kedved van, próbáld megkeresni a megoldást!
2014. okt. 7. 17:48
 14/29 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem a kifogásokat keresem, vsupán minden megoldásra van valami ami miatt nem jó. És pont ez a gond. A felujitásmmeg nem várhat, mert igy is havi 4 nap jut rá és szorit minket az idö
2014. okt. 7. 18:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit gondoltál, amikor három gyereket vállaltál mi lesz, így utólag nem panaszkodni kell, hanem megoldani a problémát. Ha van bölcsi, vagy óvodába beveszik a picit, akkor elintézed és visszamész dolgozni. Vagy összebarátkozol egy másik anyukával, és egymás gyerekeire is vigyázhattok egyszer-egyszer.
2014. okt. 7. 18:41
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 gyerekem van(a legnagyobb és a középső között elég nagy a korkülönbség,a 2. és a 3. között is 4 év),a legkisebbem 2 éves.Semmi bántó szándék nincs bennem a kérdésemmel,de 2 gyerkőc után nem gondoltad,hogy baromi nehéz lesz,ha születik egy 3.?Nem kellett volna várni?Lehet,hogy a testvéreknek ideálisabb,ha kicsi a korkülönbség,DE abban az esetben,ha a szülő rámegy idegileg(konkrétan már orvosi segítségre is szüksége van)akkor azzal többet veszítenek,mint nyernek.Valóban eléggé be van "szűkülve" a világod.Szerencsére én bepattanok a kocsiba,és viszem őket jobbra-balra.Ráadásul-mivel saját vállalkozásom van-a kicsi október végén délelőttönként heti 3 napot bölcsibe megy.Az én férjem is sokat dolgozik,én intézem a gyerekeket,a bevásárlást,főzést,dokit,szülőit,a baráti,családi összejövetelek megrendezését,mindent.Mindig is ebben a kicsi faluban laktatok?Vagy anyagi megfontolásból(olcsóbb az ingatlan,az élet)költöztetek oda?
2014. okt. 7. 19:04
 17/29 A kérdező kommentje:

Igen hát jo lenne egy kocsi, dehát mivel egyedül nevelem őket igy amig a pici ovis nemlesz addig nincs lehetőségem. Sőt ugána sem biztos mert nem érnék vissza a gyerekekért. Sőt, igy dolgozni sem tudok menni.

Dehogyisnem gondoltam hogy milyen nehéz lesz. A harmadik baba védekezés mellett jött össze és már nagyon megszerettem pedig még csak pár hetes volt. Igy ugy gondolom hogy bármit megér hogy ittvan velem, soha nem bántam meg hogy megtartottam.

2014. okt. 7. 19:15
 18/29 A kérdező kommentje:
Kedves 3 gyerekes anyuka bocsi az lemaradt hogy 2 honaoja költöztünk, eddig albérletben voltunk
2014. okt. 7. 19:16
 19/29 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok?Nem tudnátok "visszacsinálni"?Gondolom nem igazán....viszont az jó hír,hogy csak 2 hónapja laktok ott.Akkor az idő majd mindent megold.Persze,hogy nincsenek barátaitok,ismerőseitek.Ráadásul egy kis faluban bizalmatlanok is az emberek a "betolakodókkal" szembe-Próbálj meg sorstársakat,vagy segítséget szerezni közülük.Őszintén sajnálom,hogy ebbe a nehéz helyzetbe kerültél.Sajnos nem nagyon tudok mást mondani,talán csak annyit,hogy hamar eltelik a maradék idő,és ha el tudsz menni dolgozni,más lesz.Könnyebb nem,de más!Addig is KITARTÁST!3 gyerekes
2014. okt. 7. 19:25
 20/29 anonim ***** válasza:
Mármint az utolsó vagyok(kérdőjel nélkül)
2014. okt. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!