Miert erzem ugy, hogy kikozositenek es kozben orulok, hogy segitenek?
Állj a sarkadra!
Meg kell tanulni kiállni magadért és a gyerekedért! Hidd el, még millió konfliktusod lesz és ezek fel kell vállalni, meg kell oldani!
Én két nap után sokalltam be, a saját anyámnál. Megmondtam, neki is és a férjemnek is, hogy elvileg segíteni vannak itt, az pedig nem azt jelenti, hogy felváltva hurcolásszák a gyereket és babáznak, én pedig császár után egy héttel takarítok. Nekem kell babázni, és nekik takarítani, mert az a segítség, nem az, hogy az alvó kisbabát ringatják és gyönyörködnek benne.
Küld haza anyóst és a pereputtyot!
Te vagy a gyerek anyja, neked kell gondozni, a férjeddel közösen kell nevelni, és nem a nagyinak ellátni!
Ja es meg anyosom a gyerek tisztasagi cuccait hasznalja fel, mint pl. popsitorlo a wc-re hajmosashoz a babasampon stb... Ezeket mind anyukam vette meg a gyereknek o toluk alig kapott valamit, szinte semmitse csak gyogyszereket par darab kisruhat meg egy kifogo torcsit. -.-" na mindegy nem ez a lenyeg , han mikor kijottunk a kicsivel a parom csaladja alig akarta megnezni a kicsit telefonalgatni kellett nekik az en csaladom meg ozonlott es a parom volt belazadva h
mert jonnek ide stb... A gyereket ne rangassak,
holott nem is rangattak csak fotot keszitettek
rola :/ aztan kiosztottam ot is h mit gondol magarol... Meg h lakjon az annyaval ha annyira vedi. Nagyon bonyolult de tulzasba viszik ugy gondolom. Szerintem ti is igy lennetek vele. Elosszor is sz
huh, egy hetes a gyerkőc és már azon megy a balhé kinek a családja látja többet? gondolom jó ha 4 napja otthon vagytok...
szerintem elküldeni nem kéne anyósodat. magamból tudok kiindulni csak, nekem nincs anyósom, így azt mondom jó lett volna, ha segít :)
inkább ülj le és beszéld meg vele, hogy neked nem az a segítség ha mindent megcsinál helyetted, kiveszi a kezedből a picit, stb.
az lenne a jó, hogy ha megmutatna mindent, megtanítana és hagyna kicsit összeszokni a gyerekeddel.
ha ebből nem ért, akkor lehet szépen hazaküldeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!