Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két kérdés szülés után! Miket...

Két kérdés szülés után! Miket esztek? Melyik betétet használjam?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék hogy miket esztek, hogy jó legyen a tejetek és ne piszkálja a baba pociját!

Illetve olyan betétet keresek aminek nem műanyag bevonat van a tetején mert zavarja a varrataimat.olyan kéne amin nincs műanyag!ötlet?

2014. okt. 7. 07:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én bármit ehettem egyik gyerekem sem volt hasfájós

de a puffasztó ételeket kerüld

tena mini vagy mi a neve gyógyszertárba mond h szülés utánra kész tena betétet

2014. okt. 7. 07:21
 2/3 anonim ***** válasza:

szia, a tejjel kapcsolatba nem tudok írni, nekem alig volt és hiába teáztam, fájt tőle a hasa a fiamnak, meg ittam sört is. igaz kicsit depis is voltam, lehet inkább ez volt a baj.

én szülés után tena minit használtam 2hét igazt hiszem utána always éjszakait. de amíg a varratok bent voltak tenát, és egyáltalán nem zavart,

2014. okt. 7. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Tenát használtam.

Zabkását ettem, fahéjjal, kókusszal, karobbal felváltva, vagy hígra főzve turmixolva ittam, joghurt állagúan, meg sárgaborsólevest, sütőtökpürét, krémleveseket, házi pogácsával.

2014. okt. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!