Visszérkezelés teherbeesés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal babát szeretnénk vállalni, de van jó pár visszér a lábamon.3 éve 2.szor szkleroterápiám volt( injekciós kezelés) de ismét kiújúlt. Szerintetek várjam meg még terherbebesem és szülök, vagy előtte kellene ismét csinálni vele valamit?
Csütörtökön megyek érsebészhez, csak kiváncsi vagyok más véleményére, tapasztalatárs is.
2014. okt. 6. 09:43
1/3 anonim válasza:
Az én bal lábamat megműtötték terhesség előtt. Szülés után rondább lett, mint a másik. Én a szülés utánra időzíteném a kezelést. A terhesség sajnos ronthat rajta. Kompressziós harisnyát kell hordani.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is amondó vagyok, mint amit te is írtál. Kompresszós harisnyát már most is hordok, ha dolgozom, de ettől függetlenül jön elő újabb és újabb visszér :( Annyira mérges és elkeseredett vagyok, és félek, hogy mi lesz csak ezután :(
2014. okt. 6. 12:33
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez alkati dolog sok mindent nem tudsz tenni. Én már nem foglalkozom vele. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!