Ha nem számítana a pénz, mikor mennétek vissza dolgozni?
Figyelt kérdés
Most éreztem először szülés óta, hogy mennék már dolgozni, 11 hónapos a fiunk. Megbeszéltük, hogy jövő szeptemberig még itthon maradok.
Másik kérdés ezzel kapcsolatban, hogy mikor érdemes beiratni a bölcsibe, hogy legyen helye?
2014. szept. 30. 08:28
21/25 anonim válasza:
Aki lepontozza azt, akinek más a véleménye, egy idióta. Ez ilyen egyszerű. :)
22/25 anonim válasza:
19 Most ki fröcsög? ejejj...
23/25 anonim válasza:
Nem fröcsögök,nem szokásom,és nem is pontozok,érdekes ha valakinek ellen véleménye van,mint az itt többségben lévőeknek az már hülye,és beszélgessen pszichológussal....
24/25 anonim válasza:
Személy szerint én nem írtam, hogy fordulj szakemberhez. Sőt ha nem tűnt volna fel én is leírtam, hogy nem fogok 3 évéig itthon "ücsörögni". Részemről a vita lezárva.
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár kicsit elharapództak az indulatok.
Tényleg nem számít a pénz, szépen megélünk a férjem fizetéséből is, bár én érzem úgy, hogy néha jó lenne már mást is csinálni a babázáson kívül. De tudom, hogy ezek az évek nagyon fontosak, és igazatok van, mert biztos nagyon szomorú lennék, ha lemaradnék valamiről.
2014. okt. 2. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!