Vennél ilyet ha a pénz nem számítana? (bicikli és babakocsi egyben)
Figyelt kérdés
A kerekek miatt nekem kicsit olyan mint egy mozgássérült kisgyereknek szánt kocsi... Azért jópofa... :DD
2010. aug. 22. 21:51
1/8 anonim válasza:
Szia! Én nem :) Olyan jó kis gyerekülések vannak rendes biciklire, inkább olyat szeretnék venni :)
2/8 anonim válasza:
Ha lenne hol használni, akkor vennék. De sajnos nálunk nincsen elég kerékpárút, a forgalomban pedig azért nem mennék vele, mert veszélyesnek tartom. De tényleg jópofa.
4/8 anonim válasza:
Amikor még kicsi volt a babám mondogattam,hogy kellene egy olyan bicikli aminek az elejére rá lehet tenni a hordozót, mindenki hülyének nézett. Erre tessék. Sztem szuper.
5/8 anonim válasza:
na, ahogy írtad, h mozgássérült jellegű, megnéztem, és sztem is kicsit olyan,a kerekei miatt. Én nem vennék ilyet, de nem a pénz miatt, hanem mert bicikliből még kisgyereknek sokkal vagányabb, színesebb, érdekesebb kell, és mire a bicikli téma lesz, addigra már úgyis azt gondolnám, hogy veszek neki egy normáis biciklifunkciójú biciklit, ezt meg max 1-2szer hajtjuk, mert na azért is van... Csak azért is gondolom ezt, mert megvettem azt a zenélő biciklit is, aminek kutya (cica, kacsa, akármi) van az elején és később a lábtartót levéve bicikliként is funkcionál, hátulról én irányítom (mostanság televan vele minden bababolt... 10-12ezer az ára, talán így be tudjátok azonosítani) na és soha nem használta a biciklifunkcióval, újat vettem neki inkább, 3ezer ft-ért, amit szanaszét teker azóta is. zóval ezért nem venném meg. Babakocsik meg olcsóbban is vannak, dögösebbek, vagányabbak ..)
8/8 anonim válasza:
Naná, hogy vennék! Nagyon szuper!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!