Ha nem számítana a pénz, mikor mennétek vissza dolgozni?
Figyelt kérdés
Most éreztem először szülés óta, hogy mennék már dolgozni, 11 hónapos a fiunk. Megbeszéltük, hogy jövő szeptemberig még itthon maradok.
Másik kérdés ezzel kapcsolatban, hogy mikor érdemes beiratni a bölcsibe, hogy legyen helye?
2014. szept. 30. 08:28
11/25 anonim válasza:
De van igényük társaságra játszóház,játszótér meg más gyerekek formájában,de nem napi 8 órát a bölcsiben.Az egy kényszer dolog annak akinek muszáj.De hát lehet mindenre önigazolást találni...
12/25 anonim válasza:
Jó kérdés. Szerintem akkor is visszamennék hamar, mert a munkámért élek-halok, ez hivatás és nem munka, szóval nem haszontalan valamit csinálok, hanem építek egy tudományágat.:) Ha a pénzt számítana, nem csinálnám ezt, mert itt aztán nem keresi az ember halálra magát (170-et kapok ezért + egyéb bevételek).
13/25 anonim válasza:
Sajnáld inkább magadat.De igen van igénye,persze nem mindnek,köszönöm ismerek gyerekpszichológusokat,és egyetértenek velem.Nem kell rögtön leszólni,csak a ami országunkban van ez a 3 évig otthon ülés a szoci időkből maradt meg ez a rendszer ez nem azt jelenti jól is működik.
14/25 anonim válasza:
Igen önigazolás,pont te mondod,,hogy a gyerek érdekének tartjátok a 3-4 évig otthon ücsörgést,ez mi ha nem önigazolás,holott utálnak dolgozni,és így kényelmesebb.
15/25 anonim válasza:
nem szándékozom itthon maradni 10 éves koráig, de kinyílt a bicska a zsebemben erre az "otthon ücsörgésre"! Képzeld nem mindenki ücsörög otthon! Szoktam főzni, mosni,takarítani, kertet gondozni, gyerekkel játszani, magamra is jut időm sőőőőt ha nem akarok otthon "ücsörögni" akkor berakom az autóba és jövünk-megyünk. Menedzseri pozícióból jöttem haza (26 évesen) és én is szeretnék 2 éves kora körül visszamenni, mert hiányzik. Nem a pénz miatt. Max GYEDet kapok és a férjem is vezetőként dolgozik, de hiányzik. Az egyik válaszoló írta, hogy neki hivatása van és nem felesleges munkát végez. Szerintem aki dolgozik az nem végez felesleges munkát.
16/25 anonim válasza:
Képzeld feleslegesen húztad fel magad ezen a kérdésen,nem szó szerint értettem az ücsörgést, a lényeg nem ez volt hanem az idő,de mindegy is.
17/25 anonim válasza:
Képzeld nem húztam fel magam csak meglepett, hogy valaki ilyen...De te egy elég agresszív ember lehetsz...Nem is szabad (na meg nem is lehet) veled vitatkozni. Egyébként a hozzászólás végén ott a válasz is...
18/25 anonim válasza:
Ha nem számítana a pénz (de tényleg, nemcsak arról lenne szó, hogy épp megélünk), akkor szülnék még egy gyereket és nem mennék vissza dolgozni egyáltalán. Bár szeretem a munkám, de boldogan maradnék velük otthon. Nekem 2 van, dolgozom, semmi segítségem nincs szinte. 3-nál már nem bírnám a munkát is.
Tavasszal van beíratás egyébként, de már most jelentkezz.
19/25 anonim válasza:
Én vagyok agresszív??Nem értem, egyáltalán nem vagyok dühös, a te hozzászólásodból áradt a méreg és a düh...
20/25 anonim válasza:
11-es meg fogsz lepődni... én voltam az első hozzászóló, aki CSANÁ-ban dolgozott gyes előtt, és bölcsis korosztály jár hozzánk... bármilyen hihetetlen de igen.. kell nekik a gyerek társaság...2 éves kor felett semmi baj nincs azzal, ha valaki beadja... nálunk a legtöbb szülő még csak nem is dolgozik... persze ők ebéd után hazaviszik, de addig ott vannak és haza se akarnak menni... nem 1 gyerekünk lett azért ottalvós pár hónap után, mert nem akart hazamenni, a többiekkel akart aludni... és hidd el semmi gond nem volt otthon, imádott otthon lenni is, de élvezte hogy a barátaival lehet :) régen én is azt mondtam miért adja be valaki a gyerekét olyan korán? szegény gyerek stb... aztán elkezdtem itt dolgozni, és már teljesen más szemmel nézem... ha nem oda mennék vissza dolgozni, akkor is beadnám a fiamat 1 évre ovi előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!