Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan van olyan, akinél...

Komolyan van olyan, akinél működik az együttalvás? Kényelmes és pihentető?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 17:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem a házasélet miatt kérdezem, szimplán az alvás miatt. Az lehet pihentető, hogy a kicsi minden zendülésére felébred az anya?

A fiam nagyon köhög, tegnap velünk aludt, mert máshogy nem ment, de azt hittem, már eldobom az agyam. Szinte egy percet sem aludtunk, mert dobálta magát, ötször fejbe vágott, rugdos.

Más gyereke szép nyugodtan alszik?

(Most tekintsünk el attól, aki a szoptatás miatt alszik a gyerekkel, bár én azt sem tettem korábban)

2014. szept. 27. 19:36
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván más, ha beteg, akkor én is éber voltam. Főleg mikor hányt, ha aludt sem aludtam.

Persze forgolódik, van, hogy felkel inni, köhint stb, de én nem tök kipihenten kelek fel és nem ébredek minden rezdülésére.

2014. szept. 27. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha betegek, amúgy sem alszunk nyugodtan a férjemmel most, hogy a nagyok már külön vannak.
2014. szept. 27. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Azaz tök kipihenten kelek fel, kimondottan.
2014. szept. 27. 19:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Ez most csak példa volt, de ha nem beteg, akkor is így alszik. Eddig 4-5-ször aludt velünk, de minden alkalom ilyen volt.
2014. szept. 27. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
72%
A 3 gyerekes együtt alvós vagyok:én nem ébredek fel minden rezdülésére.Elég nyugodtan alszik,néha fordul csak meg.Ha beteg tök mindegy,hogy hol aludna,én fent lennék akkor is.
2014. szept. 27. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A férjem tud úgy aludni, hogy közöttünk alszik a fiúnk, de ő arra se ébredne fel, ha egy tehervonat menne el a feje mellett. Én viszont nem tudok így aludni, mert félek, hogy rafekszem, megütöm, mert elég aktívan alszok. Így nálunk ritka az egyuttalvas, szerencsére a fiunk se nagyon igényli.
2014. szept. 27. 20:12
 18/23 Julie S ***** válasza:
54%
Mi nagyon jol alszunk harmasban. Nagy helyunk is van hozza. Eleinte persze azert ossze kellett szoknunk, de konnyen ment. Es igen, rugott mar bordan a lanyom, vagott is pofan meg hasonlok, de ezeket inkabb csak reggelente szokta csinalni. Tulelem, nem fogok belepusztulni. :) Regen a paromnak is sikerult almaban belem konyokolnie, ahogy rugtam mar bele en is. A lanykara igyekszunk vigyazni, eddig legtobbszor sikerult is. Mi nagyon szeretunk egy agyban aludni, kipihentek is vagyunk, a rugdosodas meg csak neha sikerul rosszul. Soha meg sem fordult a fejunkben, hogy kulon agyban kene altatni a lanyunkat.
2014. szept. 27. 21:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Az egyes szedje össze magát és ne nyilatkozzon más nevében.

Én együtt alszom a kislányommal 3 éves és nekünk ez így jó.Van külön szobája ,ha szeretne átmehet.Már kezd önállósodni és ebben nem akadályozom.De amíg mellettem van kényelmes és pihentető.

2014. szept. 27. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
én a kiságyat összetoltam a mi àgyunkkal, igy mellettem aludt meg nem is. nagyon jó megoldásnak tartom.most 3 éves, szép lassan tàvolodott az ágya a mienktöl, minden gond nélkül
2014. szept. 28. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!