Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól lettél "néni"?

Mikortól lettél "néni"?

Figyelt kérdés

Olyan anyukák válaszaira lennék kíváncsi, akiknek ovis, vagy alsós gyerekeik vannak.

Mikor kezdték őket néninek szólítani?

Egyáltalán szólítják-e így?

Nekem a nagyobbik gyerekem most lesz ovis. Kíváncsi leszek, innetől kezdve lesz e "nénizés".

2010. jan. 21. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem néniznek-nálunk legalábbis-,tegeznek.:)
2010. jan. 21. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem vagyok célzott körbe tartozó, csak annyit fűznék hozzá, hogy mikor suliba megy a fiam, akkor leszek 28 éves....neeeeeeeem akarok néni lenni!!!:-D
2010. jan. 21. 10:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Én 35 leszek, de én sem akarok néni lenni!!!! (mondjuk nem is nézek ki annyinak)
2010. jan. 21. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem baba nélkül is kb 29 éves korom óta elkezdtek a kisgyerekek a házban nénizni. Baba óta pláne, ha látják, hogy gyerekkel vagyok, kapásból néni.
2010. jan. 21. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:

38 vagyok, fiam harmadikos, kicsi 10 hónapos, de nem szoktak nénizni.

Sok sok helyen inkább letegeznek, vagy sziával köszönnek.

2010. jan. 21. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
33 vagyok, és koromnál fiatalabbnak nézek ki, mégis nem egyszer nénizett már le 14 év körüli gyerek...
2010. jan. 21. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
én 25 vagyok, 30 éves koromra iskolás korú gyerekem lesz. senki nem fog engem nénizni. anyám 20 évesen szült engem, még amikor 15-16 éves barátaim voltak, mindenkinek azt mondta, tegezzék nyugodtan. sok mindenben nem, de ebben az ő példáját fogom követni.
2010. jan. 21. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
A kicsi gyerekek nekem már 16-17 évesen csókolomot köszöntek, meg néninek hívtak, pedig most, 23 évesen sem nézek ki többnek 16-nál :D
2010. jan. 21. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem a gyerekek néniznek, csókolomoznak, az öregek meg taknyosoznak:)

Azóta, hogy pocakosodtam, és most babakocsit tologtaok:)

23évesen

2010. jan. 21. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Panelba lakok és van egy pár 12-15 év körüli kamasz fiú, ha a két gyerekkel vagyok akkor csókolomot köszönnek, ha csak úgy vagy kutyát sétáltatok akkor sziát :D 24 éves vagyok és bizony ha pl kint vagyunk a játszótéren és odajön valamelyik anyukának az idősebbik gyereke akkor a legtöbben csókolomoznak amig nem szólok nekik hogy ne már :) Szerintem ha az embernek gyerekei vannak akkor sok idősebb gyerek nem tudja mit is kezdjen az ilyen helyzettel, mert látja hogy fiatal vagy, de hát még is csak gyereke van akkor néni.
2010. jan. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!