Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születendő ikreinknek a...

Születendő ikreinknek a Konrád és Lénárd neveket szánjuk. Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés
Nem akarunk egy hatodik Marcit vagy Bencét az ovis csoportba, de túl kacifántosat sem szeretnénk. A Kornélon is gondolkodtunk, de a férjem öccsének a kisfia is az a nevet kapta.

2014. szept. 25. 17:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

Külön-külön sem tetszenek, ikreknek sem.

Hiába ikrek, én teljesen különböző nevet adnék nekik.

Végülis különböző személyiségek lesznek, ne legyen hasonló nevük.

2014. szept. 25. 17:20
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyiksem tetszik. Sose adnám a gyerekemnek. Viszont ha nektek ige akkir hajrá.
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
A Konrád kifejezetten tetszik, a Lénárd kevésbé, de azért az is elmegy. Ha különböző beceneveik lesznek, amik nem túl hasonlók, akkor szerintem jó választás :)
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik mindkettő. Szerintem jó kis nevek.
2014. szept. 25. 17:34
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Tetszenek. A Lénárd kifejezetten. De a kettő együtt tényleg jó :)

Lénárd és Lőrinc tesókat ismerek amúgy

2014. szept. 25. 17:37
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is tetszenek.
2014. szept. 25. 17:54
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nagyon tetszenek. A mi ízlésünk is hasonló mint a tiétek, szintén ikrekkel:-)
2014. szept. 25. 17:55
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Én mondjuk nem adnám egyiket sem, de teljesen jó nevek, és illenek egymáshoz, úgyhogy ámen :))
2014. szept. 25. 17:58
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszenek, a Lénárd az egyik kedvencem, a KOnrád is jó, csak ismerek egy kisfiút, akit ezzel a névvel Kokának becéznek, na, az valahogy nem jön be, kb. mintha kaka lenne a neve. De Koninak pl. tök jó. Már ha akarjátok egyátalán becézni.
2014. szept. 25. 17:59
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
Kornél, Konrád nekem egyáltalán nem tetszik. A Konrád olyan durva... Lőrinc és Lénárd tényleg szebb.
2014. szept. 25. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!