A születendő ikreinknek kitaláltunk néhány névkombinációt. Nektek melyik tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnénk a fiunknak és lányunknak hasonló nevet adni, de nem röhejesen egyformát (pl. Valentin - Valentina).
Ezek a lehetőségek:
1. Krisztina - Kornél
2. Gerda - Gergely
3. Veronika - Vencel
4. Bernadett - Berek
5. Dominika - Dénes
6. Miléna - Marcell
2013. okt. 30. 19:35
1/34 anonim válasza:
Gerda-Gergely a többi variációba az egyik nem tetszik.
Pl a Dominik- Dénes komolyan gondoltad? Egy modern név és egy régi kombinációja szerintem nagyon fura. ( Dénes már 20 éve is ciki név volt, valahol a Béla után kullog)
2/34 anonim válasza:
Nekem a Gerda-Gergely és a Veronika-Vencel páros nagyon tetszik. :)
4/34 anonim válasza:
Miléna és Marcell. (Szerintem az is fontos, hogy becézve hogyan kiabálod majd utánuk a játszótéren.)
5/34 anonim válasza:
Gerda és Gergő.
Esetleg Vera és Vencel.
A többiben legalább az egyik név nem tetszik.
6/34 anonim válasza:
Miléna és Marcell.
Nagyon szép nevek :)
7/34 anonim válasza:
Miléna - Marcell (nagy kedvencem a Miléna)
ill.
Dominika - Dénes (bár nekem a Dávid vagy Dániel jobban tetszene, de nem az én gyerekem :) )
9/34 anonim válasza:
Miléna Marcell. Az a baj a páraitokkal, hogy az egyik átlagos, a másik nem átlagos név.
10/34 anonim válasza:
látom itt is beindult az, hogy "amelyik válasz nekem nem tetszik, az nem is hasznos"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!