A születendő ikreinknek kitaláltunk néhány névkombinációt. Nektek melyik tetszik legjobban?
Mindenképpen szeretnénk a fiunknak és lányunknak hasonló nevet adni, de nem röhejesen egyformát (pl. Valentin - Valentina).
Ezek a lehetőségek:
1. Krisztina - Kornél
2. Gerda - Gergely
3. Veronika - Vencel
4. Bernadett - Berek
5. Dominika - Dénes
6. Miléna - Marcell
1. Miléna - Marcell - szerintem mindkettő nagyon szép név, és illenek is egymáshoz
2. Gerda - Gergely - ugyanúgy mint az előző :)
3. Veronika - Vencel - a Veronika Vera becézése nekem annyira nem tetszik, főleg nem egy kislánynál, de a Roni annál inkább, ettől függetlenül szerintem mindkettő szép és vállalható név
4. Krisztina - Kornél - hát.. nekem egyik név se tetszik igazán.. de ez egyéni szocprobléma :DD amúgy ugyanaz a véleményem mindkettőről, mint a veronikáról: teljesen vállalható és 'normális' nevek:)
5. Dominika - Dénes - a Dominika aranyos név, de (és most ezzel senkit sem akarok megbántani), de szerintem a Dénes eszméletlenül csúnya. Igazából szerintem ezt semmiképp ne add, mert ezzel a névvel lehet, hogy később csúfolnák.. (Dönci becézéssel is)
6. Bernadett - Berek - Nekem a Bernadett se tetszik, de az még oké, viszont a Berek az szerintem még a Dénesnél is rosszabb. :$ Szerintem n add a kisfiadnak ezt a nevet, mert ha a Dénessel nem is, ezzel szinte 1000 %, hogy rendesen csúfolnák szegényt:$
Krisztina - Kornél
vagy
Gerda-Gergely :)
NEm tudtam hogy ciki név lenne a Dénes.
Nekem az tetszik a legjobban, bár a Dominika az nem- ahelyett simán Dórát adnék, vagy Dorottyát-
Dóra-Dénes-
MIléna tetszik, a Marcell nem annyira inkább a Mátyás.
De persze azt választotok nekik, ami nektek tetszik.
gratulálok a kicsikhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!