A születendő ikreinknek kitaláltunk néhány névkombinációt. Nektek melyik tetszik legjobban?
Mindenképpen szeretnénk a fiunknak és lányunknak hasonló nevet adni, de nem röhejesen egyformát (pl. Valentin - Valentina).
Ezek a lehetőségek:
1. Krisztina - Kornél
2. Gerda - Gergely
3. Veronika - Vencel
4. Bernadett - Berek
5. Dominika - Dénes
6. Miléna - Marcell
Miléna-Marcell
off:
látom,sok válasz 54%-ban hasznos.Árulja már el nekem valaki,hogy egyszerű mi/melyik ,tetszik kérdésre adott választ hogy lehet,egyáltalán miért kell lepontozni??Mitől lesz valami azért "haszontalan"mert nem egyezik valaki véleményével.Bocsi,de ez már a sokadik ilyen,és egyszerűen nem értem ezt a logikát..
utolsó vagyok,nem rád gondoltam kedves kérdező:-) nagyon ritka az,amikor a kérdező a lepontozó.A gond inkább az,hogy sokan tetszik-nem tetszikként használják itt a hasznos/nem hasznos értékelést.
Neked sok boldogságot a babákkal,és könnyű szülést!
Gerda - Gergely
Dominika - Dénes
Nekem személy szerint csak ez a két kombó tetszik. Jó babavárást!:):)
a Gerda borzasztó :/ egy nagy tenyeres talpas cowgirl jelenik meg lelki szemeim előtt ettől a névtől bocsi :/
Miléna-Marcell viszont szép :) meg a Dominika - Dénes is
egyébként 15 éves az öcsém, és van két haverja akit Dénesnek hívnak, szóval most épp nem ciki név szerintem :)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!