Lassan 4 hónapja szültem, és nagyon kellemetlen a szex. Nektek mikor állt helyre? Jönnek a könnyeim annyira fáj.
Elég sokáig nem volt jó nekem sem. Volt egy kis hegem, de az gyönyörűen és gyorsan gyógyult. Lelki okai voltak (meg a hormonok, tényleg, szoptatsz még?), hiába nálatok is a síkosító ha amúgy meg egyáltalán nem vagy ráhangolódva a dologra, vagy például rettegsz a kudarctól... Gondolom az eddigi sikertelenségek miatt amúgy is feszülten állsz neki. Nem feltétlenül pszichológust tanácsolok, de több odafigyelést, türelmet, és szerintem addig menjetek mindig, ameddig te is akarod.
Azért mondjuk egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana, hogy kizárjátok a szervi okokat.
Amúgymeg ki az a retardált barom, aki lepontozza a válaszokat?
Nálunk sok idő után jöttek rendbe a dolgok, fél év után volt az első orgazmusom, legalább 1 év volt mire általában úgy tudtam nekiállni, hogy nem a hátam közepébe kívántam az egészet. Most megint minden szép és jó, kimondottan élvezem :) Van remény :)
Köszi utolsó! :))
Kizárólag csak szoptatok, de nem is hittem volna, hogy ennek is köze lehet a dologhoz. És hogy van, akinek ezt csak műtéttel tudták helyrehozni, szintén meglepett. (Mégis mit műtenek?)
A pszicho dokit talán nem kell felkeresnem, de tény, hogy frusztrál pár dolog közben (felébred a gyerek, stb). A párom végtelenül türelmes velem, egyáltalán nem erőlteti. Látom átlagban a 6 hónapot írtátok, az meg nincs is már olyan messze. :) Addig egyébként folyamatosan próbálkoztatok? Ha minden alkalommal jobb lesz, akkor inkább összeszorítom a fogam. Egyenlőre egy tampont sem mernék feltenni ha esetleg megjönne a menstruációm, mert blokk van bennem, hogy 'fáj'.
Köszönöm a válaszokat! Értékelni nem értékeltem egyiket sem, mert mindig van olyan retardált, aki lehúzza a jó válaszokat is!
11-es vagyok. Nálam nem úgy volt, hogy mindig egyre jobb lett. Egyrészt akkoriban kezdtünk síkosítót használni, másrészt (és szerintem inkább ezen múlott) talán addigra sikerült átlépni azon a félelmen, hogy fájni fog. Egyik alkalommal úgy mentem bele, hogy márpedig ez a férjem, akit szeretek, el kell tudnom engedni magam. Onnantól lett jobb. De még mindig vannak jobb és rosszabb napok. Ráadásul újra terhes vagyok, első trimeszter, hát...
A szoptatáson sok múlik ám, a hormonrendszert teljesen átalakítja! (Én is szoptatok még mindig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!