Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyi, vagy dada/bébiszitter?...

Nagyi, vagy dada/bébiszitter? Nálatok ki segít be? Milyen gyakran egy héten?

Figyelt kérdés
Nem féltek, hogy lemaradtok a babátok fontos pillanatairól? Miközben meg nagyon is elkél a segítség? 10 hónapos anyuka
2014. szept. 19. 11:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Senki nem segít be most se meg amikor kisbaba volt a lányom, akkor se :) Nagy ritkán, ha beteg, egy-egy napot anyuval vagy férjemmel van, elosztjuk a hiányzásokat, mert mindenki dolgozik. Mikor 10 hónapos volt, és meg otthon voltam, nekem semmi szükségem nem volt segítségre, imádtam, hogy mindenre van időm!!
2014. szept. 26. 11:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Az egyik nagymama meghalt , a másik 100 km-rel messzebb lakik, így egyáltalán nincs segítségem. Lehet, hogy hülyeség, de bébisitterre nem merem bízni a gyereket. Ha a nagyi közel lakna, az óriási segítség lenne. Én biztos igénybe venném. Így marad apuka, aki azért nem olyan hatékony, mint egy nagyi lenne. 10 hónapos a babám.
2014. szept. 26. 11:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk a kicsi akkor lesz két éves és kezdi majd a bölcsit amikor a nagylány az első osztályt(igaz van még addig közel két év, de időben el kell gondolkodni).

Nálunk az a helyzet, hogy a család összes tagja 300 kmre lakik tőlünk, tehát egyáltalán nincs SENKI segítségünk. Jön majd a nyár, meg a betegségek, úgyhogy kell majd egy bébiszitter.

Még akkor is ha az én nagyon kedves főnökasszonyom, megint összenézi a beosztásunkat a férjemmel és váltásban dolgozunk akkor vannak holtidők, amikor nyáron pl pár órára kell valakit keressek.

Mert hát nem lehet mindig itt a nagymama(idegileg nem is bírnám).

És emiatt le lehet pontozni, de a gyereket ( 6évest és 2 évest) pár percre sem hagynék egyedül, nem hogy pár órára.

Nálunk marad a bébiszitter.

2014. szept. 26. 13:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekünk hetente kb.1x az én szüleim segítenek, anyám általában vigyáz pár órát az udvaron a gyerekre, amíg én bevásárolok, takarítok,de sosem pihenek. Anyósomék nagyjából 2 hetente vendégség alapon jönnek kb. 1-2 órára, no comment, csak idegesíteni, hátráltatni. 1,5 éves a lányom, sokszor vagyok fáradt, kimerült, jó lenne, ha lenne több idő a kikapcsolódásra, de más nincs segítség, ja, apuka, de ő elég sokat dolgozik szegény, de segít azért mindig, amiben tud, dadára nem telik.
2014. szept. 26. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!