Aupairnek mennék, kérdéseim lennének?
Egy arányleg jó hely, de három dolog nyomaszt:
-többszöri kérdezésre se akarta megmondani melyik a szabadnapom
-a korábbi aupair, aki állítólag egy évig volt ott, már elment tőlük. Idézem "remélem nem baj, hogy nem tudsz beszélni vele". Ha ott volt egy évet, csak volt egy emailje, nem?
-csak apuka van, anyuka elhunyt. Nem mertem megkérdezni mennyi ideje, de vajon milyen mentális állapotban vannak azok a gyerekek?
Aggódnom kéne, vagy én vagyok paranoid?
Szia.
En voltam aupair Angliaban 2 csaladnal is. Az elozo csalad szuper jo voltak. Egyeduli anyuka volt csak, a fiuk nagyon jo fejek voltak. A masik csalad azok birzasztoak. Ottan is egteduli anyuka es 2 fiu. Az anyu total hulye volt, persze a gyerekek is. Hazudoztak ossze vissza az anyjuknak es az sosem jart utana,hogy mi igaz vagy sem, hanem mindig en lettem letolva.
Ottan csak 5 hot birtam, mert ha maradtam volna akkor en kerulok az ideggyogyaszatra az tuti.
En tobbet soha nem mennek aupairnek.
Neked kivanok sok szerencset. Es azt mindenkepp, mondja meg,hogy mikor vannak szabadnapjaid mert hanem agyon dolgoztat.es kerd,hogy mindenkepp beszelhess az elozo lannyal.
Remelem valamelyest segitettem
Ahogy a munkaadó kérheti a referenciát, ugyanúgy neked is meg kell adniuk a lehetőséget, hogy informálódhass a családról.
Az is mindenképpen fontos, hogy mikor hunyt el az anyuka, lényeges kérdés, amit feltettél, hogy milyen lelkiállapotban vannak a gyerekek. Kérdezz rá mindenre, ami érdekel, ne ott derüljenek ki a dolgok.
Igen, legyenek fenntartásaid.
Én is voltam aupair kétszer is. Nekem szerencsém volt, jó családok voltak, de azért nem egyszerű normális családot kifogni.
Egyedülálló apukához leellenőrizhető referencia és ügynökség nélkül (főleg ügynökség nélkül) ne menj!!!
Veszélyes, nem akarok parát kelteni, de mi van ha lánykereskedelem....
Szóval így ne!
Ne fogadd el. Én kaptam ajánlatot apukától, nagyon jónak és részletesnek tűnt, kivéve, hogy majdnem 3000 fontot ajánlott havonta egy kislányhoz, akiről csak olyan pici képet tudott küldeni, hogy bárki lehetett volna a netről.
Ne fogadd el, pláne a bizonytalan apukás ajánlatokat!
Kérdezz meg mindent, ha nem válaszol, hagyd a fenébe! :)
Én alapjáraton nem mennék egyedülálló apukához. Mind emberek vagyunk, kitudja mikor volt kielégítve lelkileg, és testileg egyaránt.
Én lennék a szeretet -törődés-, és gondoskodás abban a házban, emellett nem elhanyagolható, hogy fiatal és csinos vagyok. Akárki eshet megbocsáthatatlan tévedésbe, rossz döntést hozhat. Eredendően kegyetlen egy népség az emberiség, ki tudja mit hoz ki valakiből a düh, fájdalom, magány.. Csak egy pillanatnyi kétségbeesés az egész.
Hozzáteszem egy rosszul működő házasságban is kikezdhet az au pairrel a férj. Szóval ez nem csak a csonka családokra érvényes. De sokkal kisebb az esély, hogy tettekig fajuljon a vonzalma.
Ráadásul, hogy nem hajlandó megadni az előző au pair elérhetőségét.. DUPLÁN felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!