Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy aupairnek ezt is tűrnie kell?

Egy aupairnek ezt is tűrnie kell?

Figyelt kérdés
Aupair vagyok ausztriában. Már több mint fél éve. a szülőkből egyre jobban kezdd elegem lenni. ma pl. az apuka hozatott kaját csak engem felejtett ki ^^, most ezt szóvá tegyem ?
2011. dec. 21. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
ha van otthon amúgy kaja a hűtőben akkor nem kötelesek neked is hozni éttermi kaját (az más kérdés hogy normál esetben hoznak neked is)
2011. dec. 21. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy az első írta, ha van otthon rendes kaja, engem ez nem zavarna. De ha több (komolyabb) idegesítő szokásuk is van, keress mást.
2011. dec. 21. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szép tőlük! Nem jó a kapcsolatod a szülőkkel?
2011. dec. 21. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nem jo a kapcsoltunk. Egyre tobb dolgot osztanak ram amik nem is voltak megbeszelve mikor idejottem. Egyre jobban huzok afele h elmenjek innen csak a kolkoket sajnalom. Kaja nem volt otthon meg kenyer se. Pont ezert rendeltek ok is. Csak engem elfelejtettek es mire elmentem a kolkokert mar semmi nem volt. Szerintetek mondjam nekik? Es ha igen akkor mit mondjak?
2011. dec. 21. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor direkt csinálták! Szerintem keressél másik családot! Én is voltam Au- pair, nagyon rondák és gonoszak tudnak lenni.
2011. dec. 21. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kötelesek kaját biztosítani neked!
2011. dec. 21. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam úgy, hogy a család elment nyaralni, én meg otthon maradtam. Anyuka az utolsó nap mindent kidobált a hűtőből, nehogy megromoljon. Én meg mondtam neki, hogy akkor szerinted, én mit fogok enni? Nézett rám bután, hogy ja, erre nem is gondolt. Bocsi, meg kértem pénzt is az 1 heti kajámra. Sokan nem merik ezt megtenni, de ne légy nyuszi. A kaja jár neked, benne van az au-pairi ellátásban. Tedd szóvá nyugodtan. Emiatt nem tehet ki az utcára, max, ha tovább romlik a helyzet, akkor keress másik családot. Persze nem tudom az osztrákok milyenek, én Angliában voltam, de ott elég szemetek voltak. Én a gyerekeket sem szerettem, mert már ők is megtanulták, hogy én vagyok a cseléd, aki azért van ott, hogy legyen kit kiszolgálni. Én szerettem ott lenni, mert volt sok barátom, meg sok élménnyel gazdagodtam, de a családot elviselni nem volt semmi kihívás.
2011. dec. 21. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
ha nem volt otthon kaja és ők rendeltek maguknak neked meg nem akkor ezzel megszegték azt a megállapodást hogy kapsz ellátást. ezek után én is keresnék egy másik családot.
2011. dec. 21. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Basszus, ne türd hogy cselédként bánjanak veled. Te aupair vagy, nem házvezetőnő. Milyen feladatokat akarnak rádsózni ami eddig nem volt?

Ne hagyd magad, kaja meg jár neked, szóljál nyugodtan. Ha hagyod, akkor úgy érzik megtehetnek veled mindent és ez egyre rosszabb lesz.

2011. dec. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!