Ti miket hagytatok már el babakocsizás közben?
Figyelt kérdés
Úgy fest elhagytunk egy takarót és fogalmam nincs hogy nem vettem észre, eddig mindent kiszúrtam, amit kidobált a kocsiból, olyan bénának érzem magam, ti is csináltatok már ilyet?2014. szept. 18. 08:27
21/25 anonim válasza:
Mi hagytunk már el sapkát. Nem lett rendesen betéve a kosárba, és elvitte a szél.
Illetve a múltkor időre mentünk és rohantunk, mert valamit otthon hagytam. Akkor majdnem elhagytuk a kedvenc plüssállatot (ami katasztrófa lett volna), de szerencsére kifelé jövet megtaláltuk. Ott hevert a ház előtt.
Pedig én is mindig nagyon figyelek, még azt is észreveszem, ha egy gesztenyét leejt, mégis megesett. Ez van, senki sem tökéletes. Szerencsére meglett :)
22/25 anonim válasza:
Még semmit. De nem rajtam múlt :) Párszor már pl. a piacon utánam hozták a gyerek fél pár cipőjét vagy zokniját. Ezeket előszeretettel kidobja a babakocsiból..
23/25 anonim válasza:
Cumisüveget (ivópoharat) rendszeresen kidobta, de meghallottam a koppanást, nem veszett el.
24/25 anonim válasza:
Mi sem hagytunk el semmit. Egyrészt figyeltem másrészt (ami inkább az oka) a fiam soha nem dobált ki semmit a kocsijából.
25/25 anonim válasza:
Mikor az öcsém kicsi volt, minden vackot kidabált a babakocsiból. Emlékszem mindig én szedtem össze. Sőt egyszer majdnem ki is mászott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!