Ti miket hagytatok már el babakocsizás közben?
Én például úgy, hogy a babakocsiban ülő gyerek mellett figyelek a mellettem haladó 3, és 4 évesre, a közlekedésre, boltban a vásárlásra, és még sorolhatnám. Biztos szuper lehet tökéletesnek lenni. Nekem nem megy.
Első voltam.
Simán el lehet hagyni valamit, pedig eskü én is figyelek, de na, eddigi 32 évem alatt már legalább 3 dolgot elhagytam. Na paff.
Amúgy milyen kérdés az, hogy hogyan lehet valamit elhagyni?
Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy hogy nem lehet felfogni aggyal, hogy van olyan ember, aki életében már elhagyott valamit? Mintha ez olyan érdekes, kivételes és baromi furcsa lenne...
Cumit!!! De abból vagy tízet 😅
Hogy hogyan? 2mp-re nem figyeltem, es mar repült is 😩😃
Én sem hagytam el semmit. Mindig mindent 6x ellenőriztem és baromira figyeltem.
Aztán sikerült elhagyni a sálamat, mikor a lányommal sétálni mentünk. Teljesen kiesett a jelenet, nem tudom mikor eshetett le és hogy nem vettem észre, viszont nagyon mérges voltam és pofára estem, hogy azt hittem én vagyok a mintakép, aki mindenre figyel. Hát...aztán nesze, így jártam. :)
Mindegy, valahogy abba még senki nem halt bele, ha elhagy egy-egy ruhadarabot vagy cumit. :)
Ennél nagyobb bajom soha ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!