Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő nevekről? (kicsit sok)

Figyelt kérdés

Lány: Abigél (Abi), Ágota, Aida, Alexa, Alexia, Alina, Aliz, Amélia (Mia), Ametiszt, Anasztázia (Natasa), Angéla (Angi), Angelika (Angi), Angelina (Angi9, Anilla (Lili), Anna (Panni),Annabella (Bella), Apollónia (Polli), Arianna (Ari), Azálea (Lea), Azurea (Zuzu), Beatrix (Trixi), Bella, Borbála (Bori), Boróka (Bori), Csenge, Csilla, Daniella (Elli), Dorina, Dorottya (Dodó), Eleonóra (Elli), Elina (Elli), Eliza, Emese (Mesi), Eperke, Emília (Lia), Emma, Evelin (Evi), Evelina (Evi), Fanni, Flóra, Franciska (Franci), Fruzsina (Fruzsi), Gabriella (Gabi), Georgina (Gina), Gerda, Hajnalka (Hajni), Heléna (Léna), Ivett, Izabella (Iza), Janka, Johanna (Hanna), Julianna (Juli), Kamilla, Karolina (Licsi), Kincső, Kordélia (Délia), Kornélia (Lia), Lea, Léna, Leona (Leó), Loretta (Lori), Luca, Maja, Margaréta (Gréti), Marianna (Maja), Marietta (Metti), Marinella (Nelli), Melinda (Linda), Mia, Mirabella (Bella), Noémi, Odett, Regina, Réka, Szeréna, Tea, Teodóra (Tea), Vanda, Veronika (Vera), Viktória (Viki), Virág

Fiú:Ábel, Ádám, Ágoston, Ákos, Alex, András (Andris), Áron, Árpád (Árpi), Attila (Ati), Balázs (Balu), Bálint, Bence, Benedek (Beni), Benjámin (Beni), Bertalan (Berci), Botond (Boti), Csaba (Csabi), Csongor, Dániel (Dani), Dávid, Dénes, Erik, Félix, Gábriel, Gergely (Gergő), Hunor, István (Pisti9, Iván, Jonatán (Jona), Koppány, Kornél, Kristóf (Tofi), Krisztián, László (Lackó), Leó, Leon, Levente, Manó, Marcell (Marci), Martin, Márton (Marci), Márk, Máté, Mátyás (Matyi), Maxim (Maxi), Mihály (Misi), Milán, Noel, Oberon (Obi), Olivér (Olcsi), Rajmund (Rajmi), Richárd (Ricsi), Róbert (Robi), Robin, Patrik, Péter (Petya), Samu, Soma, Szabolcs (Szabi), Szilárd (Szili), Szilveszter (Szili), Viktor, Vince, Zoltán (Zotya)

Bocs, hogy ilyen sok lett. :) Nyugodtan írjátok le, ha valamelyik nem tetszik, nem sértődöm meg. :)

2014. szept. 15. 21:04
1 2
 1/16 anonim válasza:
74%

A MARIANN a legszebb lány név...

Az ATTILA a legjobb fiú név...

2014. szept. 15. 21:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is lenne min megsértődni, mert a világon nincs olyan ember, akinek ezek közül mindegyik tetszik. :)

Nehéz döntés lesz, már látom. Sok sikert! :)

Balázs és Mira(bella).

Miránk lesz, ha fiú lett volna, Balázs lett volna.

2014. szept. 15. 21:32
 3/16 A kérdező kommentje:

Ja, még nincs úton a baba, csak kíváncsi vagyok :) (És nekem mind tetszik :))

Köszi a válszokat :)

2014. szept. 15. 21:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Arianna,Lea, Maja, Olivér, Milán szépek, legalább is a felsoroltak közül nekem ezek tetszenek a legjobban. :)

A Tea egy érdekes dolog, alapból nem lenne rossz, de amikor pár éve először találkoztam ezzel a névvel kapásból megjelent előttem a kép, ahogy egy kétségbe esett anyuka hívogatja a lányát a boltban, jót nevettem rajta, arról nem is beszélve, hogy kisiskolás korában sokan piszkálnák ezzel a névvel(bár manapság mindenre kitudnak találni valamit).

2014. szept. 15. 23:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én nevem Mia :) a párom meg Mihály, sokan rácsodálkoznak,de hát így alakult :)
2014. szept. 16. 07:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Lány, tetszik: Abigél, Ágota, Borbála, Dorottya (de nem Dodó, mint a kacsa), Emília, Flóra, Georgina, Julianna, Luca, Margaréta, Réka, Veronika, Viktória, Virág

Lány, nagyon nem: Ametiszt, Apollónia, Arianna, Azálea, Azurea, Dorina, Elina, Eperke, Evelina, Gerda, Heléna, Kordélia, Leona, Maja, Marinella, Mia, Mirabella, Szeréna, Tea (?!)

Fiú neveid közül szinte mindegyik tetszik, benne van az összes kedvencem!!!

Ami viszont nagyon nem tetszik: Noel, Oberon, Manó, Gábriel, Jonatán, Maxim

2014. szept. 16. 08:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Lány: Alíz (hosszú í-vel), Anna (nem Panni, Panna, Panka), Abigél, Alexa, Angéla, Emília, Emma, Fanni, Flóra, Franciska, Izabella, Johanna (de inkább Hanna), Kornélia helyett Lia, Margaréta helyett inkább csak Gréta (nem Gréti), Noémi és Vanda

Fiú: Alex, András, Ádám, Áron, Benedek, Félix, Leó, Levente, Marcell, Milán, Olivér, Patrik, Rajmund és Vince

2014. szept. 16. 10:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az Emma, Johanna, Léna, Lea, Maja, de a lányomnak annyira nem adnám nagyon semelyiket. A Virág (Viru) név tetszik a legeslegjobban ezek közül (egyik kedvenc nevem).

A fiúk közül a következők tetszenek: Ádám, Máté, Patrik.

Ezeket pedig aranyosnak tartom: Jonatán, Marcell, Soma, Vince.

Összességében jó kis nevek, egyedül az Odett és Krisztián nevektől rázott a hideg. A többi viszont tényleg jó :)

2014. szept. 16. 15:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Lánynevek amik tetszenek: Alíz (hosszú í-vel nekem jobban tetszik),Angelika,Annabella,Emese,Evelin, Izabella, Janka, Johanna, Julianna, Noémi.

(Lánynevek, amik nagyon nem tetszenek: Apollónia,Arianna,Boróka,Eperke,Fanni,Franciska,Kordélia, Marietta, Marinella.)

Fiúnevek, amik tetszenek: Ádám, Alex, Bálint, Bence, Csaba, Féix, Gergely, LEvente, Márton, Milán, Szilárd, Vince.

(Fiúnevek, amik nagyon nem tetszenek: Ágoston, Botond, Koppány, Leó, Manó(?!), Oberon.)

A többi kb. semleges.

2014. szept. 16. 17:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Emília & Botond <3 ez lesz majd a gyerekeim neve :)

A Zora is szép szerintem :)

2014. szept. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!