Mi a véleményetek a következő nevekről? (kicsit sok)
Lány: Abigél (Abi), Ágota, Aida, Alexa, Alexia, Alina, Aliz, Amélia (Mia), Ametiszt, Anasztázia (Natasa), Angéla (Angi), Angelika (Angi), Angelina (Angi9, Anilla (Lili), Anna (Panni),Annabella (Bella), Apollónia (Polli), Arianna (Ari), Azálea (Lea), Azurea (Zuzu), Beatrix (Trixi), Bella, Borbála (Bori), Boróka (Bori), Csenge, Csilla, Daniella (Elli), Dorina, Dorottya (Dodó), Eleonóra (Elli), Elina (Elli), Eliza, Emese (Mesi), Eperke, Emília (Lia), Emma, Evelin (Evi), Evelina (Evi), Fanni, Flóra, Franciska (Franci), Fruzsina (Fruzsi), Gabriella (Gabi), Georgina (Gina), Gerda, Hajnalka (Hajni), Heléna (Léna), Ivett, Izabella (Iza), Janka, Johanna (Hanna), Julianna (Juli), Kamilla, Karolina (Licsi), Kincső, Kordélia (Délia), Kornélia (Lia), Lea, Léna, Leona (Leó), Loretta (Lori), Luca, Maja, Margaréta (Gréti), Marianna (Maja), Marietta (Metti), Marinella (Nelli), Melinda (Linda), Mia, Mirabella (Bella), Noémi, Odett, Regina, Réka, Szeréna, Tea, Teodóra (Tea), Vanda, Veronika (Vera), Viktória (Viki), Virág
Fiú:Ábel, Ádám, Ágoston, Ákos, Alex, András (Andris), Áron, Árpád (Árpi), Attila (Ati), Balázs (Balu), Bálint, Bence, Benedek (Beni), Benjámin (Beni), Bertalan (Berci), Botond (Boti), Csaba (Csabi), Csongor, Dániel (Dani), Dávid, Dénes, Erik, Félix, Gábriel, Gergely (Gergő), Hunor, István (Pisti9, Iván, Jonatán (Jona), Koppány, Kornél, Kristóf (Tofi), Krisztián, László (Lackó), Leó, Leon, Levente, Manó, Marcell (Marci), Martin, Márton (Marci), Márk, Máté, Mátyás (Matyi), Maxim (Maxi), Mihály (Misi), Milán, Noel, Oberon (Obi), Olivér (Olcsi), Rajmund (Rajmi), Richárd (Ricsi), Róbert (Robi), Robin, Patrik, Péter (Petya), Samu, Soma, Szabolcs (Szabi), Szilárd (Szili), Szilveszter (Szili), Viktor, Vince, Zoltán (Zotya)
Bocs, hogy ilyen sok lett. :) Nyugodtan írjátok le, ha valamelyik nem tetszik, nem sértődöm meg. :)
A MARIANN a legszebb lány név...
Az ATTILA a legjobb fiú név...
Hát nem is lenne min megsértődni, mert a világon nincs olyan ember, akinek ezek közül mindegyik tetszik. :)
Nehéz döntés lesz, már látom. Sok sikert! :)
Balázs és Mira(bella).
Miránk lesz, ha fiú lett volna, Balázs lett volna.
Ja, még nincs úton a baba, csak kíváncsi vagyok :) (És nekem mind tetszik :))
Köszi a válszokat :)
Arianna,Lea, Maja, Olivér, Milán szépek, legalább is a felsoroltak közül nekem ezek tetszenek a legjobban. :)
A Tea egy érdekes dolog, alapból nem lenne rossz, de amikor pár éve először találkoztam ezzel a névvel kapásból megjelent előttem a kép, ahogy egy kétségbe esett anyuka hívogatja a lányát a boltban, jót nevettem rajta, arról nem is beszélve, hogy kisiskolás korában sokan piszkálnák ezzel a névvel(bár manapság mindenre kitudnak találni valamit).
Lány, tetszik: Abigél, Ágota, Borbála, Dorottya (de nem Dodó, mint a kacsa), Emília, Flóra, Georgina, Julianna, Luca, Margaréta, Réka, Veronika, Viktória, Virág
Lány, nagyon nem: Ametiszt, Apollónia, Arianna, Azálea, Azurea, Dorina, Elina, Eperke, Evelina, Gerda, Heléna, Kordélia, Leona, Maja, Marinella, Mia, Mirabella, Szeréna, Tea (?!)
Fiú neveid közül szinte mindegyik tetszik, benne van az összes kedvencem!!!
Ami viszont nagyon nem tetszik: Noel, Oberon, Manó, Gábriel, Jonatán, Maxim
Lány: Alíz (hosszú í-vel), Anna (nem Panni, Panna, Panka), Abigél, Alexa, Angéla, Emília, Emma, Fanni, Flóra, Franciska, Izabella, Johanna (de inkább Hanna), Kornélia helyett Lia, Margaréta helyett inkább csak Gréta (nem Gréti), Noémi és Vanda
Fiú: Alex, András, Ádám, Áron, Benedek, Félix, Leó, Levente, Marcell, Milán, Olivér, Patrik, Rajmund és Vince
Nekem tetszik az Emma, Johanna, Léna, Lea, Maja, de a lányomnak annyira nem adnám nagyon semelyiket. A Virág (Viru) név tetszik a legeslegjobban ezek közül (egyik kedvenc nevem).
A fiúk közül a következők tetszenek: Ádám, Máté, Patrik.
Ezeket pedig aranyosnak tartom: Jonatán, Marcell, Soma, Vince.
Összességében jó kis nevek, egyedül az Odett és Krisztián nevektől rázott a hideg. A többi viszont tényleg jó :)
Lánynevek amik tetszenek: Alíz (hosszú í-vel nekem jobban tetszik),Angelika,Annabella,Emese,Evelin, Izabella, Janka, Johanna, Julianna, Noémi.
(Lánynevek, amik nagyon nem tetszenek: Apollónia,Arianna,Boróka,Eperke,Fanni,Franciska,Kordélia, Marietta, Marinella.)
Fiúnevek, amik tetszenek: Ádám, Alex, Bálint, Bence, Csaba, Féix, Gergely, LEvente, Márton, Milán, Szilárd, Vince.
(Fiúnevek, amik nagyon nem tetszenek: Ágoston, Botond, Koppány, Leó, Manó(?!), Oberon.)
A többi kb. semleges.
Emília & Botond <3 ez lesz majd a gyerekeim neve :)
A Zora is szép szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!