Mit tegyek, hogy ne legyek állandóan ideges?
Mindenképpen csinálj minden héten olyan programot, ami NEKED (is) öröm. Amit várhatsz, ami élményt ad, ami kikapcsol. Persze, hogy elfárad az ember, neked is fel kell töltődnöd.
Gondolj sokat a sikereitekre, ez is erőt ad. Megdicsérte a gyereket az óvó néni vagy téged a főnök, vagy sikerült valami, aki korábban nem (például neked a sütés vagy nekik az "r" hang").
És próbáld egy kicsit távolabbról, távlatából nézni azt a dolgot, ami épp bosszant. Hogy annak mi is a jelentősége nagyobb léptékkel mérve.
Amit az 1. mond, nekem is az vált be, komolyan!
Egyedül nevelem a lányom jó ideje, én is sokszor idegbeteg vagyok emiatt, de mikor találtam valakit magamnak, akkor egy kiadós szeretkezés utáni napon akár fát is lehetett volna vágni a hátamon.
Aztán mikor vége lett visszavedlettem házisárkánnyá, majd most ismét kialakult egy jónak ígérkező kapcsolatom, most is sokkal jobbak a napjaim.
Hidd el, a szeretet csodákra képes. Ha szeretve vagy, minden sokkal könnyebb. Na és a szex is kell!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!