Mi történhetett a fiunkkal? Kb fél éve nem hajlandó megenni semmilyen húst, kivéve a szalámit. Előtte pedig állandóan megette még a roston csirkemellet is. Másnál is van/volt ilyen ennyire hosszan?
Pszichológushoz vinni valakit mert nem eszik húst???? :D
Egyébként meg ne törődj vele.Ha nem eszi,nem kell neki,ha egészséges,nem kell foglalkozni vele,több millióan élnek hús nélkül,és egészségesek mint a makk.
Az lehet, csak engem spec. kicsit zavar, mert mi meg igazi ragadozók vagyunk...
Első, azért 5 év, az nem kicsit sok, szerintem... Nem nyugtattál meg :D (A barátnődéket megnyugtatta a "Majd kinövi" - válasz?)
Ez a kideríteni-dolog egész jó ötlet, de a kiskrapek nem hajlandó velem foglalkozni... :D
A lányom sem ette meg a húst nagyon sokáig, csak a virslit. Nem volt semmi rossz élménye mert amikorkb 7-8 hónaposan először adtam felaprítva csirkemellet kiszedte a szájából. Kb 15 éves korától megeszi, de csak a bécsit meg a fasírtot. A pörköltnek is csak a szószát eszi meg azóta is.
Mi is nagyon húsevő család vagyunk ezért is csodálkoztunk rajta, hogy ilyen. De megszoktuk és nem erőltettük.
"Egy fiú egyen már húst"
:DDDD Nem, kicsit – hogy is mondjam – hagyományos a felfogásod. Ha nem akar majd sört inni, akkor azt is ráerőlteted, mert egy fiúnak illik azt is?
A húst sem erőltetem, csak engem belül zavar kicsit. Amúgy ez nem hagyományos, hanem - részemről - normális felfogás. :P :)
Én már csak ilyen konzervatív vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!