6 évesem taknyos, állandóan törölgeti az orrát, már piros. Mit kenjek rá, hogy ne legyen sebes?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 19:53
1/9 anonim válasza:
Ha még csak kicsi a gáz akkor szőlőzsírt, lehet próbálkozni esetleg neogranormonnal, illetve testápolóval, bár az nagyon csíp, de nagyon hatásos...
3/9 anonim válasza:
Neogranormon.
Jó tanács: Vegyél jó minőségű papír zsebkendőt (Zweva) és akkor nem fogja kidörzsölni. Ha nem taknyos, csak néha-néha kifújja az órát, akkor egy kevésbé puha, alacsonyabb minőségű zsebkendő is megteszik. Nekem is rengetegszer kipirosodott régebben az orrom, mert nem figyeltem erre oda.
4/9 anonim válasza:
Én a bepanthent ajánlom. Az előző hozzászólóval pedig egyet értek, hogy fontos a minőségi zsebkendő. Én felnőtt fejjel megfogadtam az egyik náthás időszakom után, hogy ilyenkor mindig márkás zsepit fogok használni, mert nem sebesedik ki az orrom, akármennyire is fújkálom.
5/9 A kérdező kommentje:
A sima Zewát használja. Sajnos nagyon kényes, vékony bőre van.
2014. szept. 10. 20:14
6/9 anonim válasza:
Én magamnak sima Niveával szoktam kenni, minden fújás/törlés után. Úgy kevésbé sebesedik ki, meg nem fáj annyira, mert nem tud kirepedezni a seb.
7/9 anonim válasza:
Szerintem a kék tégelyes Nivea tök jó és egyáltalán nem csíp. (nekem is bármilyen zsepi kidörzsöli az orrom)
8/9 anonim válasza:
Oriflametol a Tender Care-t, ez ilyen pici tegelyben van es szolozsirra hasonlit, nagyon megeri az arat, jo mindenfajta kiszaradt, kicserepesedett borre, napegesre is ezt szoktam kenni, es nagyon sokaig eleg.
9/9 anonim válasza:
Én is Niveát szoktam, de a Neogranormon is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!