Milyen tipúsú babakocsikra lehet testvér fellépőt rakni?
Figyelt kérdés
Nekünk pierre cardin Ps-692 tipusú babakocsink van, és én úgy tudom erre nem lehet rakni.Lehet lecserélnénk és azért érdeklődöm, hogy kinek milyen van amire tudtak testvér fellépőt rakni.
Előre is köszi a válaszokat.
2010. jan. 19. 12:31
1/6 anonim válasza:
Mindegyikre univerzális a testvérfellépő ,lehet állítani a szélességét hosszúságát magasságát. Nekünk Buggy Board van. :)
3/6 anonim válasza:
első vok :a tietekre is lehet megnéztem a típust.a buggy board a testvér fellépő neve.
4/6 anonim válasza:
Sziasztok!
bocsi kérdező, h ide írom , de én is evvel kapcsolatba szeretnék csak kérdezni, mégpedig, h mennyibe kerülnek ezek a fellépők??
köszönöm:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Legalább nem kell babakocsit cserélni! :)
Az utolsónak én asszem a Brendonban láttam már 5000Ft körül is testvér fellépőt de láttam 20eFt körül is.
2010. jan. 19. 15:42
6/6 anonim válasza:
Köszi a választ kedves kérdező!!
Akkor jól szét fogok nézni, ha ilyen drágán adják ezeket:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!