Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy ment nektek a szex...

Hogy ment nektek a szex szülés után?

Figyelt kérdés
ki kezdte a közeledést? olyan furcsa helyzet. a 9 honap terhesseg alatt egyáltalán nem szeretkeztünk. féltettük.a.babát, a férjem ki lett párszor elégitve oralusan, de később már azt sem igényelte. 8 hete szültem, de még nem esett szó a dologról. én nem nagyon kivanom, annyira faradt vagyok minden nap, de tudom hogy a ferjem.2 perc alatt be tudna inditani :) es neki is vannakbgondolon igenyei, de felek hogy azert nem kozeledik mert megereszkedett a hasam, +10kg van rajtam, még latszik a linea stb... azt sem szeretném hogy máshol keresse az örömöt bár ő hűségea tipus es sosem volt egy szex fanatikus. olyan fura el se tudom kepzelni hogy az egYik szobaba alszik a baba mi meg szexelunk...nalatok hogy volt ez? konnyen ment? ki kezdemenyezett?
2014. szept. 13. 04:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A férjed azért nem közeledik, mert nem tudja, hogy készen állsz-e rá. Beszéljetek a dologról, vagy kezdeményezz bátran! A síkosítót mindenképp ajánlom, mert elég fájdalmas az első. Próbálj meg ellazulni. Mi sem túl sokat voltunk együtt terhesség alatt, de bátran mondom, jobb, mint volt. :) Kényeztessétek egymást, hangolódjatok egymásra, hidd el menni fog! :)
2014. szept. 13. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az előző írja. Nem kell rögtön teljes aktusnak történnie, nincs ilyen elvárás senki részéről. Ha összejön, jó, de ha nem, az sem baj.

Hidd el, a férjed így szeret, ahogy vagy. Sokszor jobban zavar bennünket a megváltozott külsőnk, mint őket. Te vagy a szerelme, aki gyermeket szültél neki.

És hát, igen: úgy szokott ez lenni, hogy az egyik szobában alszik a baba, a másikban meg...

Nincs semmi baj, hidd el. Mindenki átmegy ezen. fogd meg a kezét, bújj hozzá, oszlasd el az aggodalmaidat, faggasd ki, mit szeretne és aztán hajrá!

2014. szept. 13. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Kommunikáljatok!!!

Mi 5 hét után szeretkeztünk és még a szülés előtti napon is fantasztikus szexben volt részünk.

Ez hülyeség, hogy féltettétek a babát, ez csak kifogás.

Itt más komolyabb gond lehet kettőtök életében ami miatt nem akartok egymással szeretkezni.

2014. szept. 13. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Köszi,jól...viccet élre téve,3 gyerekünk van,mindhárom terhesség alatt végig volt szex(mivel semmi eü.-i akadálya nem volt).A 6 hetet megvártuk,és utána ott folytattuk,ahol abbahagytuk....nálunk a legkisebb 2 éves,velünk alszik(mivel még elalváskor,ill. ha megébred cicizik),ám ez soha nem volt akadálya a szexnek.Az is igaz,hogy nálunk van vendégszoba,meg nappali,nem a kicsi mellett hancúrozunk.Pár hónapja bevezettük,hogy a péntek,vagy szombat este a mienk.Miután lerakjuk a gyerekeket csak egymásra figyelünk.Beszélgetünk,végre nyugodtan egymáséi lehetünk.Nálunk nagyon bevált.Hétköznap sokszor csak "pár perc"-ünk van egymásra,de a "mi" esténken az máááás....
2014. szept. 14. 04:50
 5/5 anonim ***** válasza:
élre téve=félre téve
2014. szept. 14. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!