Mit tennétek ebben a helyzetben? Gyermekem születése óta szinte semmi szex!
Elhagyni nem kell, de a nyitott házasság dolgot belengetheted neki. Bár valószínűleg nem fog változni semmi (ettől nem fog visszatérni varázsütésre a libidója), de később legalább nem érhet téged szemrehányás emiatt.
És ha nem változik semmi, akkor szabad a pálya.
Hú, minden elismerésem, hogy eddig bírtad!
Szerintem egy jó kapcsolat egyik fontos alappillére a jó szex.
Ha boldogtalan vagy, akkor nem szabad benne maradni a kapcsolatban.
A gyereknek is jobb egy kiegyensúlyozott, boldog szülő, akit nem lát minden nap, mint egy megkeseredett apa, akivel ugyan minden nap találkozik, de láthatóan nem boldog, megkeseredett. Ez negatív példa neki.
Csak a gyerek miatt sosem szabad együtt maradni valakivel.
Én ezzel nem tudok maradéktalanul egyet érteni. Szerintem épp hogy a gyerek miatt kell mindenáron megmenteni a házasságot. Tudom, most nagyon divatos ez a hozzáállás, hogy ha valami nem oké, akkor nosza, ugorj ki a házasságból. Meg is lehet nézni napjaink válási rátáját. Siralmas. Az a helyzet, hogy a házasság nem feltétlenül évtizedekig tartó folyamatos móka és kacagás, lehetnek kemény periódusok, akár hosszabbak is, sőt az is lehet, hogy új alapokra kell helyezni bizonyos részeit a kapcsolatnak. Ha valaki ezt nem vállalja, akkor annak felesleges megházasodni, főleg gyereket nemzeni!
Nem tudok azonosulni azzal a fajta egoista életszemlélettel, ami napjainkban dívik és aminek a lényege, hogy a legfontosabb az ÉN boldogságom és az ÉN kényelmem, minden egyéb szempont másodlagos.
Egy házasság és főleg egy gyerek felelősségvállalás és kötelezettség is egyben, ezt kéne már megérteni végre.
Szülés óta én is kevésbé kívánom a szexet, főleg, mert a nap végére már elég fáradt vagyok. De soha nem utasítottam még vissza a férjem, ha közeledett, ha nem is volt kedvem hozzá, szex közben azért megjött.:D
Így is együtt vagyunk heti 3-4 alkalommal, ez kell egy jó házassághoz. Nekem mondjuk nem lenne képem ilyet csinálni a férjemmel, valamennyire azért meg kell, hogy erőltesse magát az ember, ha szereti és meg akarja tartani a párját és nem csak szex terén, valamint mindkét félnek.
Én is azt mondanám, hogy közöld vele kerek-perec: "Ha nem változtatsz, félre megyek".. Ennyi.
Szerintem tök jó, hogy feltetted ezt a kérdést, még mielőtt fognád és elhagynád a feleséged.
A terhesség sokszor megváltoztatja a libidót...nem beszélve arról, hogy lehet van valami olyan baja, ami a háttérben húzódik és talán ő maga sem tud még róla!
Nálam is sajnos ez volt, és kiderült a leleteim alapján, hogy sajnos odabent nincs minden rendben.
Lehet a feleségedet is el kellene küldeni kivizsgálásra.
Csak kár, hogy nem tudtok beszélgetni. Nekem nem a szex a kulcskérdés, hanem az, hogy már megbeszélni sem tudjátok!
Nem hiszem, hogy fenyegetőzni kellene, azzal szerintem árthatsz még inkább.
Én inkább elmondanám neki a saját érzéseimet, ami a szívemen az a számon, és kész. Ha nem érti, nem reagál, nem tesz értetek semmit, akkor lesz a baj.
De ne haragudj rá feltétlenül, mert sajnos sokszor ilyenkor testi vagy lelki probléma húzódik a háttérben.
Épp ezért kellene neki is erről beszélnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!