Kedves Anyukák! Szülés után mennyi idő elteltével volt Nektek újra szex?
Arra gondolok konkrétan, hogy hány hónap telt el, ki kezdeményezett, van-e különbség, hogy első, vagy második gyerek után, azután milyen sűrűséggel tudtátok kivitelezni?
(Férfi kérdező :) )
Hány hónap???:)
Megvártuk a 6 hetet és utána csináltuk. Az első nem volt olyan kellemes, kicsit fájt, jobban oda kellett rám figyelni, de utána már a következő alkalmakkor nem volt semmi gond.
A libidómra egyáltalán nem volt hatással sem a terhesség, sem pedig a szülés. Én úgy érzem, hogy attól, hogy anya lettem, még megmaradtam nőnek, feleségnek és bár szülés után egy kisbaba sok figyelmet és törődést igényel, többet, mint később, de attól még a férjet, a férjjel való kapcsolatot és a férjjel való nemi életet sem kell elhanyagolni, hisz az ugyanúgy nekem is jó volt.
És ritkábban voltunk-vagyunk együtt amióta gyerek van, ez tény, mint előtte, de azért igyekszünk hetente többször megoldani, heti 1-2 alkalom biztos, hogy van, bár azt sem bánnám nőként, anyaként, ha még több is lenne.:)
szülés után 7 héttel. ki kezdeményezett? :D leginkább a nőgyógyászom :D közölte velünk a kontroll után, hogy irány haza szexelni! :D
míg a baba kelt pár óránként és hulla fáradtak voltunk addig elég ritka volt, de miután helyre állt a rend az életünkben, az együttlétek száma is visszaállt :)
Hónap??? :)))
5 hetet vártunk, akkor már nem véreztem, nem fájt semmim, nem is vágtak.
Alig vártuk mindketten, iszonyat volt ez az 5 hét kihagyás.
Még annyi, hogy nekem ugyanolyan jó, mint szülés előtt és a gyakorisága is ugyanannyi, mint előtte.
Csupán heti 1-2 szexel meg is őrülnék :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!