Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Szülés után...

Kedves Anyukák! Szülés után mennyi idő elteltével volt Nektek újra szex?

Figyelt kérdés

Arra gondolok konkrétan, hogy hány hónap telt el, ki kezdeményezett, van-e különbség, hogy első, vagy második gyerek után, azután milyen sűrűséggel tudtátok kivitelezni?

(Férfi kérdező :) )

2014. júl. 31. 15:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után 6 hétig nem lehet, ezt megvártuk. De utána mi már csináltuk.
2014. júl. 31. 15:03
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb. 2 hónappal a szülés után (extrém hajfájós, rengeteget sírós babával addig örültünk, hogy élünk), de előtte is ... khm, jó volt a páromnak. "Közös megegyezéssel" estünk egymásnak, annyi kihagyás után azért már hiányzott. Azóta hol több, hol kevesebb időnk jut rá, van, hogy hetente 3x, máskor havonta 3x kerül rá sor, de ennek is örülünk. :)
2014. júl. 31. 15:08
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
6 het. Kedvem korabban is lett volna, de feltem, h feljutfertozes, igy kivartuk a 6. Heti kontrollt.
2014. júl. 31. 15:09
 4/25 anonim ***** válasza:
77%

Hány hónap???:)

Megvártuk a 6 hetet és utána csináltuk. Az első nem volt olyan kellemes, kicsit fájt, jobban oda kellett rám figyelni, de utána már a következő alkalmakkor nem volt semmi gond.

A libidómra egyáltalán nem volt hatással sem a terhesség, sem pedig a szülés. Én úgy érzem, hogy attól, hogy anya lettem, még megmaradtam nőnek, feleségnek és bár szülés után egy kisbaba sok figyelmet és törődést igényel, többet, mint később, de attól még a férjet, a férjjel való kapcsolatot és a férjjel való nemi életet sem kell elhanyagolni, hisz az ugyanúgy nekem is jó volt.

És ritkábban voltunk-vagyunk együtt amióta gyerek van, ez tény, mint előtte, de azért igyekszünk hetente többször megoldani, heti 1-2 alkalom biztos, hogy van, bár azt sem bánnám nőként, anyaként, ha még több is lenne.:)

2014. júl. 31. 15:09
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi alig vártuk azt a bizonyos 6 hetet! :) Hát nem jött össze,sőt 4-5 hónap után tudtunk.
2014. júl. 31. 15:15
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

szülés után 7 héttel. ki kezdeményezett? :D leginkább a nőgyógyászom :D közölte velünk a kontroll után, hogy irány haza szexelni! :D

míg a baba kelt pár óránként és hulla fáradtak voltunk addig elég ritka volt, de miután helyre állt a rend az életünkben, az együttlétek száma is visszaállt :)

2014. júl. 31. 15:36
 7/25 anonim ***** válasza:
54%

Hónap??? :)))

5 hetet vártunk, akkor már nem véreztem, nem fájt semmim, nem is vágtak.

Alig vártuk mindketten, iszonyat volt ez az 5 hét kihagyás.

2014. júl. 31. 15:48
 8/25 anonim ***** válasza:
59%

Még annyi, hogy nekem ugyanolyan jó, mint szülés előtt és a gyakorisága is ugyanannyi, mint előtte.

Csupán heti 1-2 szexel meg is őrülnék :))

2014. júl. 31. 15:49
 9/25 anonim ***** válasza:
49%
Mi nem vártunk 6 hetet sem( igen..most jöhet hogy degenerált balfékek vagyunk) :D 3x szültem (császárok voltak),egyiknél sem vártuk meg a 6 hetet. Nem bírtuk.És gond sem volt belőle.
2014. júl. 31. 15:50
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
másfél év. Gátműtétek sora után. Kibírtuk :) Azóta eltelt 18 év közösen.
2014. júl. 31. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!