Kedves Anyukák! Szülés után mennyi idő elteltével volt Nektek újra szex?
Arra gondolok konkrétan, hogy hány hónap telt el, ki kezdeményezett, van-e különbség, hogy első, vagy második gyerek után, azután milyen sűrűséggel tudtátok kivitelezni?
(Férfi kérdező :) )
8 hetet vártunk, de 6 hétnél is megpróbálkoztunk. Hát, nekem sajnos nagyon sokáig nem volt kedvem hozzá, nem is esett jól. Voltak hormonális problémák is, ami azóta megoldódott. Meg ahogy átállítottam magam arról, hogy muszáj szexelni, mert különben apjuk félremegy, de legalábbis elhidegülünk, azóta minden szupi. Nem nagy mennyiség, heti 2 kb, de minőségi változás mindkettőnknek. Szervi probléma nem volt, gátseb gyönyörűen és gyorsan gyógyult. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nálam lelki volt az ok, még kimondottan fáradt sem voltam.
Irigylem azokat, akik a 6 hetet alig bírják kivárni, meg utána mint a nyulak hancúroznak, nekem konkrétan gyomoridegem volt ha felmerült a szex.
Látom, a sok kielégítetlen anyuka lepontozott irigységében, amiért nekem maximálisan kielégítő a szexuális életem.
Nektek meg csak a lepontozás öröme jutott, egészségetekre :)))
Nos, ha a lepontozók abban lelik élvezetüket, hogy lepontoznak, csak mert nekem jó szexuális életem van gyerek mellett is, akkor legalább ilyen téren legyen meg az örömük, nekem meg megvan legalább más téren is!:)
És nyugodtan pontozzanak le ezért is!:)
Köszönöm a válaszokat!
A "kötelező" 6 hétről tudtam, de minálunk mát több mint 3 hónap telt el. Csak kíváncsi voltam, ez mennyire extrém eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!