Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Szülés után...

Kedves Anyukák! Szülés után mennyi idő elteltével volt Nektek újra szex?

Figyelt kérdés

Arra gondolok konkrétan, hogy hány hónap telt el, ki kezdeményezett, van-e különbség, hogy első, vagy második gyerek után, azután milyen sűrűséggel tudtátok kivitelezni?

(Férfi kérdező :) )

2014. júl. 31. 15:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Erdekes, h azok vannak lepontozva akik tobb honapot vartak:-) Ha minden stimmel akkor eleg a 6 het a gyogyulashoz minden teren, nem tudom miert gond vkinek, h vannak olyanok akiknek minden jol megy...

11es voltam

2014. aug. 2. 12:25
 22/25 anonim válasza:
70%
Azért a te eseted kicsit vigasztal! Az én gyermekem 3 éves, de a születése óta a szexuális életünk a 0-val egyenlő! Idén jó ha 5-ször voltunk együtt a feleségemmel. Az is csak sztem kényszerből, mert már unta a folyamatos próbálkozásaimat. Én magyarul nagyon megszívtam! A kicsit nagyon szeretem és ezért nem lépek le, de így meg sokszor szenvedek! Ez van! Megszívtam!
2014. aug. 17. 22:57
 23/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom...
2014. aug. 27. 12:21
 24/25 anonim ***** válasza:

22/23 válaszolónak:

Szerintem, azért itt már valami más baj is lehet, ha 3 éves a gyerkőc, és anyukának még mindig nem jött vissza az étvágya. Orvosok mondják, hogy szoptatás alatt olyan hormonok dolgoznak az anyukában, hogy nem kívánja a szexet. Nálunk is ez van: havi kb. 1-2. Ha nagy nehezen ráveszem, és benne vagyunk, akkor már élvezi nagyon, de amúgy nem nagyon érdekli. Őszintén szólva még pici a baba, és szinte állandóan kimerültek vagyunk....

2014. szept. 11. 22:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem extrém eset a tiéd szerintem. 12 hetes a baba, de nálunk sem volt még semmi kezdeményezés. A picúr igazán hasfájós, nehéz eset, kimerültek és fáradtak vagyunk. Van aki persze a hat hetet is alig bírja kivárni.. :) Vannak, akik hónapokat várnak szülés után. Szerintem egyik sem tekinthető "normálisabbnak" a másiknál. Csak mind a két félnek megfeleljen...
2014. okt. 30. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!