Kinek nem fájt a szülés utáni szex? Volt valaki, aki esetleg még élvezte is?
5 hetes kontrol után azonnal ágy...izgultam mintha az első lenne, de rögtön jó volt...szinte jobb mint előtte:)
Örülök, hogy Nálad is jól alakult:) Most szülöm a másodikat...remélem megint így alakul:)
Ú,hát az enyém nem pozitív. Nekem az első kb 5 alkalom fájt. :(
Jó neked, h élvezted, a szerencsés kevésbe tartozol. :)
Szülés után 5 héttel estünk egymásnak férjemmel, tovább nem bírtam várni.
Nem fájt és természetesen volt orgazmusom, mint mindig.
Nekem is fájt az első néhány alkalom, de nem csodálkoztam, mert tele voltam kívül-belül varratokkal. Úgyhogy a belső varratok is kellemetlenek voltak...sőt...
6. hét után álltunk neki, és már borzasztóan kívántam, mert az első és utolsó 3 hónapban el voltunk tiltva, de az első pár alkalommal meg kellett állni párszor közben...ettől függetlenül élveztem, csak nagyon kellet figyelni mit hogy :)
Első szülésem után 12 hét telt el mire oda jutottunk - elején éreztem szúró fájdalmat, de pár mozdulat után elmúlt, és isteni volt a szex, jobb mint bármikor szülés előtt , még a következő 2-3 alkalommal óvatosan kellett elkezdeni, de utána szuper volt!
Második szülésem után 8 héttel voltunk együtt, szintén volt pici kellemetlenség az első percekben, de utána jött a csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!