Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek nem fájt a szülés utáni...

Lues kérdése:

Kinek nem fájt a szülés utáni szex? Volt valaki, aki esetleg még élvezte is?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy 10 nőből hánynak van pozitív élménye. Mi majd 9 héttel szülés után voltunk újra együtt, kicsit tartottam tőle,hogy fájni fog, pedig már én is kívántam őt. Legnagyobb meglepetésemre mintha nem is szültem volna! Nagyon élveztem a dolgot!!!! Úgy megnyugodtam!!! :)
2013. okt. 10. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:

5 hetes kontrol után azonnal ágy...izgultam mintha az első lenne, de rögtön jó volt...szinte jobb mint előtte:)

Örülök, hogy Nálad is jól alakult:) Most szülöm a másodikat...remélem megint így alakul:)

2013. okt. 10. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Ú,hát az enyém nem pozitív. Nekem az első kb 5 alkalom fájt. :(

Jó neked, h élvezted, a szerencsés kevésbe tartozol. :)

2013. okt. 10. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Szülés után 5 héttel estünk egymásnak férjemmel, tovább nem bírtam várni.

Nem fájt és természetesen volt orgazmusom, mint mindig.

2013. okt. 10. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szülés után 6héttel volt az első.Az volt talán életem legjobb szexuális élménye:))
2013. okt. 10. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Tenyleg szerencses vagy. Szules utan 12 hettel mertem azt mondani, hogy na jol van essunk tul rajta. Fajt az elso 3 alkalom. Olyan volt mikor elveszitettem a szuzessegem.
2013. okt. 10. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt az első néhány alkalom, de nem csodálkoztam, mert tele voltam kívül-belül varratokkal. Úgyhogy a belső varratok is kellemetlenek voltak...sőt...

6. hét után álltunk neki, és már borzasztóan kívántam, mert az első és utolsó 3 hónapban el voltunk tiltva, de az első pár alkalommal meg kellett állni párszor közben...ettől függetlenül élveztem, csak nagyon kellet figyelni mit hogy :)

2013. okt. 10. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Első szülésem után 12 hét telt el mire oda jutottunk - elején éreztem szúró fájdalmat, de pár mozdulat után elmúlt, és isteni volt a szex, jobb mint bármikor szülés előtt , még a következő 2-3 alkalommal óvatosan kellett elkezdeni, de utána szuper volt!

Második szülésem után 8 héttel voltunk együtt, szintén volt pici kellemetlenség az első percekben, de utána jött a csoda :)

2013. okt. 10. 23:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségeteket! Örülök, hogy nem csak nekem volt pozitív. Meg merem kockáztatni,hogy talán szülés előtt sem volt annyira jó, mint most! Mindenkinek további szép élményeket kívánok! :)
2013. okt. 11. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi nagyon,a szülések utáni 1. együttlétet is.Igaz,hogy gátmetszésem,és sérülésem se volt(ennek ellenére kivártuk a 6 hetet),így semmi akadálya nem volt az örömöknek.3 gyerekes
2013. okt. 12. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!