Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, akik a babavallaás...

Anyukak, akik a babavallaás előtt sokat dolgoztatok, és szerettétek a munkátokat és különben is ezerrel pörögtetk, hogy éltétek meg a baba megszületése utáni változásokat?

Figyelt kérdés
Mi most szeretnénk belefogni a családtervezésbe. Eddig ezerrel pörögtem, és félek hogy nagyon rosszul fogom viselni az otthontöltött időt. Külföldön élünk, segítségem csak a férjem lesz, és így 2 évet biztosan otthon kell töltenem. Tudtátok írni pár bíztató dolgot, nagyon megköszönném. Annyi félelem és kérdés van bennem, de remélem csak túlreagálom.

#gyerekvállalaás
2014. szept. 12. 10:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, es mindenkinek ment a zold kezecske :) Erzem en is, hogy jo lesz, csak ez a felsz ne lenne bennem :) Valoszinu tul sokat agyalok.
2014. szept. 12. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pultosként dolgoztam, imádtam emberek között lenni. 37. hétig dolgozhattam, jó volt.

Most 1,5 éves a fiam, és nagyon-nagyon várom, hogy dolgozhassak!!!

Imádok a fiammal lenni, de hiányzik a "világ". A felnőttek világa!

Nekem is csak a férjem segít be, amíg pici volt a fiam, addig nem sokat, nem tudott mit kezdeni egy csecsemővel.

Ez is egy időszak, nézni kell a jó oldalát.

Barátnőm így fogalmazott: " A gyerekek most kicsik, most látjuk fejlődni, nőni őket. Olyan gyorsan nagyok lesznek, örüljünk, hogy velük lehetünk. Dolgozni 65 éves korunkig dolgozhatunk, de ők most kicsik!" És ebben igaza van.

2014. szept. 12. 12:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, a baratnodnek teljesen igaza van, ez bizony igy van :) Tenyleg, mennyi fele szemszogbol lehet vizsgalni a dolgokat :)
2014. szept. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!