Anyukak, akik a babavallaás előtt sokat dolgoztatok, és szerettétek a munkátokat és különben is ezerrel pörögtetk, hogy éltétek meg a baba megszületése utáni változásokat?
Figyelt kérdés
Mi most szeretnénk belefogni a családtervezésbe. Eddig ezerrel pörögtem, és félek hogy nagyon rosszul fogom viselni az otthontöltött időt. Külföldön élünk, segítségem csak a férjem lesz, és így 2 évet biztosan otthon kell töltenem. Tudtátok írni pár bíztató dolgot, nagyon megköszönném. Annyi félelem és kérdés van bennem, de remélem csak túlreagálom.#gyerekvállalaás
2014. szept. 12. 10:25
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, es mindenkinek ment a zold kezecske :) Erzem en is, hogy jo lesz, csak ez a felsz ne lenne bennem :) Valoszinu tul sokat agyalok.
2014. szept. 12. 11:41
12/13 anonim válasza:
Én pultosként dolgoztam, imádtam emberek között lenni. 37. hétig dolgozhattam, jó volt.
Most 1,5 éves a fiam, és nagyon-nagyon várom, hogy dolgozhassak!!!
Imádok a fiammal lenni, de hiányzik a "világ". A felnőttek világa!
Nekem is csak a férjem segít be, amíg pici volt a fiam, addig nem sokat, nem tudott mit kezdeni egy csecsemővel.
Ez is egy időszak, nézni kell a jó oldalát.
Barátnőm így fogalmazott: " A gyerekek most kicsik, most látjuk fejlődni, nőni őket. Olyan gyorsan nagyok lesznek, örüljünk, hogy velük lehetünk. Dolgozni 65 éves korunkig dolgozhatunk, de ők most kicsik!" És ebben igaza van.
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, a baratnodnek teljesen igaza van, ez bizony igy van :) Tenyleg, mennyi fele szemszogbol lehet vizsgalni a dolgokat :)
2014. szept. 12. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!