Baba-mama klub lenne ma, ahova szívesen mennék, de szakad az eső, nem tudom így elinduljak-e a 3 hónapos babával. Az autó ma a férjemnek kellett, tehát babakocsival tudnánk menni, esővédő persze van hozzá.
Kicsit lelkifurdalásom van, hogy ez még inkább nekem kikapcsolódás, most ezért cincáljam ki ilyen időbe?
Nem a baba miatt, mert őt nem is igazán érné az eső, hanem én ronggyá áznék, az autók csapkodják a sarat, nem köszi, már volt benne részem, pedig csak a boltig mentem.
De ha téged nem zavar hogy elázol, akkor hajrá, kapcsolódj ki! :)
2014. szept. 11. 08:52
2/7 anonim válasza:
Igen, mi soha nem hagytunk ki programot eső miatt. Mikor kisebbek voltak, az esővédő miatt nem zavarta őket az eső, most meg hogy nagyobbak, van gumicsizmájuk, esőnadrágjuk, esőkabátjuk. Nagyobbik lányomat még sétálni is kivittem mindennap 1-2 éves kora között, esőben is, mert igényelte. Egyszer sajnáltam csak nagyon őket, mikor jégesőben kellett a két kisebbel a nagyért menni az oviba.
2014. szept. 11. 08:58
3/7 anonim válasza:
Szerintem jot tesz neki is a kikapcsolódás.igaz pici lehet vegig alussza a programot de az neki is jó ha utana az anya nyugodtabb.most jon az ősz az olyan,meg hidegebb is lesz.nem élhetünk bezár a a rossz idő miatt.nekem menni kell,mert ma van az oviban evedbefizetes (ezt a Férjem elintézi.kicsinek meg ma kell lemenni benti papírokat kitölteni.erre egyutt megyünk majd le,ha felkelt a nagy,apával egyutt 4en.kivetelesen otthon van.
2014. szept. 11. 09:03
4/7 anonim válasza:
Én utáltam esőben babakocsizni, főleg, ha nem muszáj. Én kihagynám. Kellett menni évekig, volt benne részem,így ha tehetem, elkerülöm.A levegőzést olyankor a teraszon megoldottam.
2014. szept. 11. 09:29
5/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem indulnék el. Még kocsival se biztos. Én ilyen időben csak akkor mozdultam ki, ha a nagyért kellett menni az oviba és nem volt itthon az autóm. Még oltásra se mentünk gyalog szakadó esőben.
2014. szept. 11. 10:26
6/7 anonim válasza:
Autóval sem kedves utolsó? Vicces :D
2014. szept. 11. 11:44
7/7 anonim válasza:
Mer'? Kedves 6-os?
Nekem nincs olyan halaszthatatlan dolgom, hogy özönvízszerű esőben (ami nálunk volt reggel pl) ki kelljen mennem a lakásból a kicsivel. Legfeljebb 1-2 napot csúszik a posta, bevásárlás. Sőt, ilyenkor ha délután is ömlik, a férjem szokta összeszedni a nagyot az oviban. Ő felajánlása, nem én kértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!