14. én lesz 2hónapos a kisfiam. Lehet neki kamilla teát adni? Vagy vmi teát? Ha igen hány ml. T? Anyatejes.
Egy ilyen koru baba már viszonylag aktívan éli a napjait. A maga módján kommunikál, ismerkedik a világgal.gyakori, hogy délutánra nyűvgösek lesznek, mert az idegrendszerük " elfárad".
A fogcsírák is mozgolódnak, szóval sok kisbaba nyűgös ilyenkor. Nálunk mindkét gyereknek volt ilyen időszaka pár hónapos korukban.
A csecsemők a frontokra is érzékenyebbek.
Ez mind javulni fog, megedződnek, alkamazkodnak a babák.
Fenntartom, hogy ha van elég anyatej, akkor nem kell más étel, ital a babának. Van elég dolgod gondolom, úgyhogy a szoptatás mellett ne csináljmagadnak plussz melót azzal, hogy teáztatsz. Ezzel azt is elkerülöd, hogy cumisüveget hasznváljon,es késöbb nem kell róla leszoktatnod.
Próbáld meg magadra kötni, ha nyűgös.
kamilla tea hashajtó, hasfogó. lehet egyébként adni 2 hónaposnak is.
ha hasmenése van akkor csak kamillát kell leforrázni és ezt adni neki. ha nem tud kakilni akkor 1 decibe egy kiskanál cukrot kell beletenni, így hashajtó hatású. havonta 3x lehet adni neki, mert nagyon szárítja a beleket a kamilla.
hasfájásra lehet édeskömény teát adni neki, ez segít neki pukizni, ezt minden nap adhatod. vagy van kifejezetten baba tea.
szerintem nyugodtan kínáld meg, nem lesz semmi baja, de ha itatni szeretnéd akkor a forralt hűtött víz lenne a legjobb mert később nem lesz mindegy, hogy ízesítetten fogad-e el innivalót... :)
tökéletesen igaza van az utolsónak, próbáld meg!
ha meg nem szomjas, úgyis kiköpi ;)
én születésétől minden nap 2x-3x megkínáltam vízzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!