Mikor adtatok először teát a babátoknak, akiknek nem kizárólag anyatejes volt?
1 hetes kortól lehet adni Ovko bio édeskömény instant teát. Nagyon bevált 1 hetes korától itta a lányom 4 hós koráig akkor váltottunk milupa gyümölcsös instant teàra. Nagyon szerette a lányom az édeskömény teát . Egyszer sem fajt a hasa. Lehet emiatt lehet nem. De a lényeg hogy bevált :) nekem csak anyatejet volt de ettől függetlenül ítattam.
Nem ízesítettem teljesen felesleges. Csak hozzászokik. Édeskés íze van. Megissza úgyis a baba :)
Én is édeskömény teát javasolok hasfájásra, szorulásra kamilla teát, de nem rendszeresen, csak a panaszok meglétéig.
Most le leszek pontozva, de ha már elmúlt 3 hónapos és tápszeres, akkor esetleg egy kis gyümölcslé, pl. őszibarack, pár korty sokat segíthet.
Rendes teát 4 hónapos kortól, pl. Milupa, Kecskeméti vagy a HIPP-nek van nagyon jó filteres cukormentes babteái.
Kettes vagyok. Igen a gyümilé jó. Én az édeskömény teát ízesítettem vele mikor 3 hós volt mar,int amikor mar betöltötte :).
Egyébként en pont azt hallottam vagy olvastam hogy a Kamilla tea tartós fogyasztása szorulàst okoz... Le ne pontozzatok ezt olvastam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!